Ćím sa odličovať

Príspevok v téme: Ćím sa odličovať
Lalle

Ahojte. Neviete mi poradiť niekto, kto má problém s akné, čím si odličovať pleť? Skúšala som vychvaľovanú vodu na odličovanie Bioderma, no buhužiaľ vyhádzala som sa z nej, skúšala som ju dlhodobo, pár mesiacov, či sa to nespraví, ale nie. Taktiež levandulový bio olej od Saloos na odličovanie, ale aj po ňom sa mi robia vyrážky. Neviem už naozaj čo si kúpiť na tú svoju pleť, aby sa mi z toho nerobili vyrážky. Dakujem vopred za odpoved.

Mirrrka

Cistiaci antibakterialny gel od Alpha-H Dokonale zbavi plet make-upu a necistot, ale nepresusa, co je velmi dolezite.

aveneavene

Mne veľmi vyhovuje celkovo značka Avene. Mám aj odličovač a je najlepší aký som kedy mala. Vobec neštípe a odličuje perfektne. Kupujem ho na Notino, tam ho majú za lepšiu cenu ako v lekárni.

redka

pouzivam ruzovu biodermu a ziadny problem... niektore baby si odlicuju aj kokosovym olejom ... kukni videa na youtube..

hevi

Ja si vždy make up najprv zotriem vlchčenými obrúskami z dm.. potom si opláchnem tvár s nejakým gélom... a tak používam skinoren a duac gel od kožnej.. a pokrok fakt veľký.. :)

Agnes998

No tak tuto kozmetiku co tu spominate tak napr. ja mam na nu vsetku alergiu, aj od Biodermy som skusala a mala som z toho cervene flaky po kozi co neskutocne svrbeli, neodporucam ju pouzivat ludom co maju alergiu na kozmetiku

Agnes998

Ja mam tiez alergiu na mnohu kozmetiku, vacsinu kozmetiky vobec nemozem pouzivat vratane garnier, avon a pod. Moje skusenosti su, cim drahsia kozmetika to bude, tym vacsia pravdepodobnost, ze na nu budem mat alergiu, s vynimkou kozmetiky ktora je vyslovene oznacena ako antialergicka, ta je draha ale problemy s nou nemam, taky si kupujem napr. opalovaci krem. Ostatnu kozmetiku pouzivam len tu najlacnejsiu a to mam skusenosti, ze vacsinou s tym problem nemam. Pletove mlieko Amia

ebi777

ja si make-up stále dávam dole tak, že si umyjem tvár penivým gélom sébium od biodermy,,potom opláchnem čistou vodou,,,tak zíde dole väčšina make-upu
a potom, aby som tvár mala komplet čistú, tak ešte raz si dám penivý gél,, zmyjem vodou

najlepšia kombinácia pre moju mastnú pleť, žiadne odličovacie mlieka, vody mi nesadli