Čo s komplikovanou osobou

Príspevok v téme: Čo s komplikovanou osobou
ojojojoj

ahojte:) rada by som poznala iné názory, uvítala by som rady. Moj frajer je o domne o niečo starší. Lubim ho všetko, ale čo mi v poslednej dobe robi, to ma už začina hnevať. Všetko bolo dobre až do chvile kym nezačal mat nejaky problem v hlave a kvoli tomu sa nam to v posteli nedarilo. Je pravda že ma napadlo tisic myšlienok o tom ako za to možem ja a že ho prestavam pritahovat a pod.. dobre, zobrala som to nakoniec tak, že ma problem nejaky on a mna sa to netyka, tak nejak sme si to vyrozpravali. Ale tym sa problem nevyriešil. Trucuje, neozve sa ako predtym, čaka odo mna niečo ale ja neviem čo a on sam asi nie, lebo nepovie... a neviem čo s nim robit. Mam ho rada a asi som ku nemu priliš dobra. On je inak tak dobry chlap, že podla mna si ani neuvedomuje ako mma niči tym čo mi robi. Jak zistit čo chce???? Čo robit ked trucuje? Poradte mi niečo normalne. Nechcem to zhoršit

ojojojoj

Maoam, Dadula56, ďakujem, pomohlo chvíľu spasívnieť, nenechal to dlho tak, viem že mu na vzťahu záleží :)

excentrik
čo sa týka postele, u mna podporu má, áno zo začiatku som pochybovala či ho ešte priťahujem, lebo ešte mi za krátky čas stihol povedať 5 rôznych dôvodov, prečo nám to v posteli momentálne nejde, takže než som teda vzala to,, že to neni vo mne, trvalo chvíľu. nie som dokonalá ale jediné čo chcem aby nám bolo dobre spolu. zatial som v tomto trpezlivá.

eddings

fakt zasnem ked citam prispevky niektorych ludi k roznym temma tu na fore. Jeden lepsi psycholog nez druhy, teda vlaste jedna/druha :)))

excentrik

MultiLevel - mas pravdu, komplex z problemu v posteli je bohuzial dany spolocnostou a narokmi na muzov, sex je totiz posledna meta, kde muz moze preukazat svoju "muznost" naplno a to nehovorim o kvalitach, ale vseobecne o sexualnom pude, lebo vsade v prirode to tak je a muz je v sexe v podstate vzdy ten dominantny. Podla mojho chapania ale tipujem, ze dotycny si nieco zaumienil v hlave a to sa odraza na jeho sexualnych schopnostiach a "vykonoch", co si vsimla partnerka a co mozno este viac znasobuje jeho "trapenie". Nechcem ho obhajovat, ale to ,ze trucuje moze znamenat, ze si potrebuje upevnit sebavedomie (a kompenzovat ten komplex) pocitom, ze ho partnerka stale ma rada a zhana ho. Moze to znamenat aj nieco ine, ale toto je jedna z moznosti.

Byt na jej strane, zvolil by som mierny a chapavy pristup, prejavil starost o neho, podporu a snahu pomoct - ako spravny partner.

MultiLevel

no ja nie som odbornicka na muzov, ale myslim, ze vo vseobecnosti muzi beru velmi tazko problemy v posteli...aj ked z tvojho opisu nevieme o co ide konkretne, dost ho vzalo, ako asi kazdeho chlapa

Trosku je vsak blbe, ako to "riesi"....praveze by mal mat k tebe taku doveru, ze by ste dany problem riesili spolu, ako par, ako milujuci sa ludia

excentrik

Fuuha odbornicky na muzsku psychiku sa ozvali. Co takto napisat vek a rovno aj to, o aky problem ide, lebo zjavne to vies a ak nevies na 100%, tak napis aspon , co si myslis, ze je to je. Spominas postel, tak asi ide o intimny problem. Moze ist o komplex voci zene, nemyslim si, ze to je zalezitost "deciek", ale proste rozdielnosti pohlavi, lebo chlap toto vnima inak, nez zena. Pomohol by cvokar a tiez napis, ci si bola spustacom toho priamo ty alebo nie. Detaily..

Maoam

este nieco tzv. 'komplikovane' osoby maju osobny problem

a on sam si ho musi vyriesit

hod sa teda prechodne do pasivity, uplnej

inak ak by sa to nemalo pozitivne vyvinut, nechaj tak, casom budes rada

Dadula56

Ale coby komplikovany, len prerastene decko.
Suhlasim s Maoam, neozyvaj sa, ved on pribehne, ked sa mu ulezi v hlavicke, ze neprilezies sa mu vtierat za nieco, co si asi ani neurobila, duplom ked ani nevies, co ma za problem.