Hnedý výtok

Príspevok v téme: Hnedý výtok
Zúfalka16

Ahojte ... včera som mala slabý hnedý výtok a potok nič. Myslela som si, že dostanem menštruáciu, lebo väčšinou mi vždy tak začína, ale tentokrát nič... Posledná menštruácia mi týždeň meškala,keby nemeškala, tak by som daľšiu dostala včera, preto som si myslela, že výtok je začiatok menštruácie ... a ešte mám aj strašne nafúknuté brucho, neviem či to s tým súvisí... menštruácia by vysvetľovala aj ten hnedý výtok, ale aj to nafúknuté brucho... ale žiadna sa nekoná ... neviete mi poradiť ? .. Ďakujem pekne :)

demi123

No kludne to tak može byt :) mavam take niečo pravidelne a gynekolog tvrdi že to je v pohode :) že ked sa uvolní vajičko, tak to môže mať takýto sprievodný jav :)

Zúfalka16

No tak to dufam, že nie som ! Dávame si pozor... Čítala som ze to môže byť aj hormonalna zmena, napr aj zo stresu .... Nechcem musieť hneď na to najhoršie :-(

demi123

Tehotná byť nemôžeš? Alebo mne sa aj stáva že počas ovulácie mám slabý výtok. V tom prípade by si ale mala tu ovulaciu trochu posunutú. Ak vylučiš tehotenstvo, tak neboj, o niekolko dní tá menštruácia príde :)