Bol to duch?

Príspevok v téme: Bol to duch?
verca-82

Ahojte dnes asi hodinu dozadu sme boli ja a dalsie dve kamaradky v posilovni .. ja som cvičila na nohy vedľa mna kamaradka robila brušáky a ďalšia oproti behala na bežiacom páse .. ked zrazu som počula že nieco cinklo akoby kľúče o železo .. opakovalo sa to pár krát ked zrazu kamaradka čo robila brušáky skrikla že sa hýbe vreco na boxovanie.. boli sme od neho asi 7 metrov a pozorovali sme ho chvilku ked raz sa hybalo z prava do lava a potom akoby do neho niekto bachol otočilo sa a znova sa kyvalo .. mysleli sme si že to mozno niekto nad nami buchol o zem nieco (boli sme v pivnici) ale asi po 3 minutach to neprestavalo tak sme si povedali že si to nebudeme vsimat a ono to zosilnelo .. asi po 15 minutach ked sme sa rozpravali to preslo pomaly ... mam aj kratke video ak mi niekto neveri ... čo si o tom myslite ????

Skleptik

Nemusí sa to tak prejavovať, tým chvením alebo závanom...Dobré bolo by možno sa len tak popýtať orientačne, že či sa tam niečo nestalo pred rokmi, ale opäť nemusí to s tým súvisieť...

Žeby aj v duchom svete dbali na dobrú fyzičku:)