Ahojte dnes asi hodinu dozadu sme boli ja a dalsie dve kamaradky v posilovni .. ja som cvičila na nohy vedľa mna kamaradka robila brušáky a ďalšia oproti behala na bežiacom páse .. ked zrazu som počula že nieco cinklo akoby kľúče o železo .. opakovalo sa to pár krát ked zrazu kamaradka čo robila brušáky skrikla že sa hýbe vreco na boxovanie.. boli sme od neho asi 7 metrov a pozorovali sme ho chvilku ked raz sa hybalo z prava do lava a potom akoby do neho niekto bachol otočilo sa a znova sa kyvalo .. mysleli sme si že to mozno niekto nad nami buchol o zem nieco (boli sme v pivnici) ale asi po 3 minutach to neprestavalo tak sme si povedali že si to nebudeme vsimat a ono to zosilnelo .. asi po 15 minutach ked sme sa rozpravali to preslo pomaly ... mam aj kratke video ak mi niekto neveri ... čo si o tom myslite ????
Bol to duch?
Ked uz mala si poprosit kamosku ,aby si hodila na hlavu plachtu a tak to vrece rozhojdala ,bolo by to o nieco uveritelne :))
no keby sa hojdalo 2 minuty na tom videu tak by som sa mozno na 5 sekund zamyslel :DDD
Duchovia naozaj existujú a su všade okolo nás takže to mohol byť aj duch :)
aby som sa k tomu približovala no jasne .. kamaradka nechcela aby som to natáčala a nie sa k tomu priblížila .. pozrite je mi to jedno či mi neveríte alebo nie ale asi tak pre srandu by som to sem nedávala -_-
2 verca-82 na tom videu neni vidno absolutne nic... mali ste ho zastavit a ukazat ako sa to rozhupe navyse ste asi 10m od neho... to sa akoze bojite lebo duch?
a nič nad nami nesťahovali . je to starostov dom a bol práve aj s manželkou na úrade ...
okej tu je to .. : youtu.be niesom skeptik *_-
mohlo to byt hocico. mohli nadvami stahovat popipade nieco burat pilit a jednoducho sa preniesli vibracie na vrece...atd Ono zaujmave ze duchovia sa skeptikom nikdy neukazu :) a tiez sa nikdy neukazu v kontrolovanych podmienkach
do kedy mas zaracha ?
"This video is private." :-D