Operácia slabinového pruhu

mamula

ja som dva dni po operacii pupočného pruhu,zdá sa že bolesť pomaly ale ustupuje,ale ked som odchádzala z nemocnice odporúčali mi od bolesti tabletky ,no myslím,že to zvládnem aj bez nich.Takže dajte si niečo od bolesti a netrapte sa.

Jozef 88

dobrý večer, verím, že už máte po problémoch. predsa len prispejem svojou radou- mne chirirg pred operáciou aj po nej odporučil brať wobenzym. z vlastnej skúsenosti viem, že to bola skutočne dobrá rada. hojenie prebiehalo veľmi rýchlo, opuch zmizol tiež veľmi rýchlo.. ak by ste nebodaj ešte niekedy musel podstúpiť zákrok, určite sa poradte v lekárni oni vám odporučia balenie.

R.M.

Mám po operácií slabinového pruhu a nikdy viac - zajtra idem domov a vaše rady ohľadom tých ukrutnými bolesťami, ako ste to zvládli, čo ste brali aby sa aspoň zmiernili bolesti, ja neviem či zvládnem sadnúť do auta a do kedy budú tie bolesti trvať ?

Ďakujem ak mi niekto poradí.
Toto je hned prvý článok a ja s ním musím iba úplne súhlasiť.

18. marca som absolvoval túto istú operáciu sl.hernie a už ležím týždeň doma,stále pretrvávajúci opuch a hematóm v mieste operačnej rany a navyše opuch a dosť výrazná bolesť pravého semenníka.SOS,koľko trvala Tvoja rekonvalescencia.Ja mám totiž pocit,že to stojí na mieste. Inak užívam Aescin na ten hematóm a Phlobensim na rýchlejšiu pooperačnú stabilitu.Ďakujem .... R.M.

SOS

ambrozia ty mi v tom neporadíš, si zena a tak ako na opuch semeníka mi ty nevieš poradit, ale dík, ze sa niekto ozval a nenavázam sa ale ked nepoznam neposudzujem.
RNG- ty niečo mi poradiš ? Lebo tu zrejme nikto k tomu nevie zaujat postoj

ambrozia66

Každý máme svoje. Ja som ti napísala zo svojej skúsenosti, tak sa nenavážaj láskavo. Inak to budeš mať ešte chvíľu opuchnuté.

SOS

Myslel som, že sa najde niekto kto poradi seriozne. Na druhý den po operacii ma poslali domov a mal som čo robit, aby som dosiel k autu.
Po operacii som dostal tabletku, ktorá nezabrala a druhu na druhy den, domov nedali ziadny liek, kupili mi rodicia na pohovotosti - bol totiz víkend. Dnes je piaty den a je to lepsie, len opuch mieska a preto by som bol rad ak by sa predsa nasie niekto kto týmto presiel a poradil, teraz nie na bolest, ale opuch . Ambrozia, neposudzuj ked nepoznas, lebo ja uz mam za sebou az-az. Ale viem, ze lokal uz nikdy !
Inac na podobne blbe poznamky nie som zvedavy ak nevies poradit tak nepis prosím.

ambrozia66

Nemyslím si, že tie bolesti sú až tak ukrutné. Dá sa to vydržať. Asi pána alebo pani SOS nikdy nič ešte nebolelo.

Inak si myslím, že obvodný lekár alebo chirurg by mohol niečo od bolesti predpísať. Ja idem teraz druhý krát na operáciu pruhu a mám priniesť injekcie Novalgin, to mi predpísali na chirurgii.

zeeena

philips, to nie, ale ty rozhodne nie si zena. tak neposudzuj. teoreticke vedomosti su k nicomu ked ide o tvrdu prax.