Mykóza, citricidal a dojčenie

Príspevok v téme: Mykóza, citricidal a dojčenie
2dovolenka2

Mohol by mi niekto poradiť s používaním citricidalu na preliečenie mykózi. Čítala som že sa dá použiť aj na jej liečbu ale neviem či ju stačí zriedenú piť alebo sú nutné aj výplachy a ak áno v akej koncentrácii by mali byť. Už asi 2 mesiace mám opakované problémy s týmto ochorením, vyskúšala som už 3 druhy liečiv ak pomohli len na pár dní ale skôr nie. Keďže dojčím a citricidal sa vraj neodporúča do 2 rokov môžem ho užívať? Ďakujem

2dovolenka2

Ďakujem veľmi pekne za rozsiahlu, odbornú odpoveď. Mohla by som sa ešte spýtať pri akých parazitoch sa prejaví toto ochorenie a predpokladám že zamorenie tela je nesprávnou životosprávou.

RNG

Citricidal, profesional, z firmy BioChem research odporucam pouzivat v roztoku 35 kvapiek do litra vody. To je denna davka na pitie pre asi 70 kg osobu.
Z toho isteho roztoku sa da kvapkat do oci, nosa, usi alebo robit vyplachy, podla potreby.
Oreganovy olej obsahuje ucinnu latku carvacrol a tej treba na ucinok proti candide 3 x 200 mg(carvacrolu)
Kokosovy olej treba konzumovat v davke 3 poliwevkove lyzice denne, samozrejme rozdelene a najma zamiesane do inych jedal
Zmesi mikrovlaknin(psylium, pektiny, inulin, arabinogalactany, glucomannan) treba 15 az 20 gramov s litrom vody, da sa to zamiesat do litra a pit pocas celeho dna.
A samozrejme kvalitne probiotrikla su take, co obsahuju mnoho roznych druhov tepelne a kyselinovo odolnych organizmov.
Samozrejme candida sa neda vynicit, pokial ju krmis cukrami, jemnymi bielymi mukami a skrobami
Niekedy sa neda znicit pre zamorenie tela alebo parazity v tele. Takze to treba adresovat v prvom rade tiez.

2dovolenka2

ďakujem za odpoveď, neviem sa nejako dopracovať k tomu čo je to antifungálny doplnok,ale ak by som ho užívala teda napríklad ten citricidal tak piť alebo vyplachovať a v akej koncentácii. Probiotiká užívam nutrolin B či je to kvalitné neviem ako zistím.
Ešte raz ďakujem

RNG

Pri kojeni neznamena, ze nemozes pouzivat rozne antifungalne doplnky, menujem citricidal, oreganovy olej hodne kokosoveho oleja a pripadne aj enzym candex, a samozrejme kopu mikrovlaknin, zmes roznych a kvalitne probiotika.
A samozrejme drzat nizkosacharidovu dietu, cim candidy vlastne vyhladujes.