Chodi niekto na infuzky cecka?Kolko stoji jedna aplikacia?chcela by som to skusit,ale terapeuticky ucinok to ma ak sa aplikuje 2-3x tyzdenne aspon tri mesiace...co je myslim dost financne narocne:(
Vitamin C intravenozne
daj si do vyhladavaca ACIDUM ASCORBICUM BIOTIKA...ano je volnopredajne
drobec, to by bolo super a toto cecko je volnopredajne v lekarni?lebo nasla som info len o tom cecku injektopas...
Ahoj, cena toho infúzneho roztoku C-cka je fakt dosť vysoká, poradila by som ti inú alternatívu, ktorú praktizujeme v rodine. Základný infúzny roztok NaCl plus do neho ampulky čistého C-cka, Acidum Ascorbikum v jednom balení je 5 ks injekčných ampuliek po 5 ml (500mg C-cka)a stojí 2,55€, celkovo ťa to vyjde po zrátaní žiadúcich mg C-cka lacnejšie
cecko beriem denne 2 gramy asi rok,a pomaha mi-uz som nebola prechladnuta ani nepamatam a to beriem imunosupresiva...ale moja nefrologicka ma moznost davat mi infuzne cecko,co by mi pri lupuse mohlo dost pomoct...ibaze u nas ma infuzne cecko len 7,5gramu www.adcc.sk ...a okrem toho stoji strasne moc:((...takze ostanem pri oralnom uzivani...
preklep, oralne/per os
Na nizsie davky staci aj orelne brany vitamin C, najma vo forme ester C, ktora sa udrzi v tele az 5 krat tak dlho, ako rozne askorbaty.
Askorbaty na infuzie su len na tazke ochorenia a rakoviny, kde davky idu az cez 75 gramov denne. V nizsich davkach totiz nie je vitamin C citotoxicky pre rakovinne bunky.
phillips-pre svoje zdravie,predsa:)
fuuuha...tak to by som zbankrotovala:))
A prečo vlastne chceš C intravenózne?
no to ano, mam dojem, ze jedna infuzia stoji cca 25eur :-(