Parazity, alergia, ekzém

Príspevok v téme: Parazity, alergia, ekzém
otheata

Dobrý deň, mám otázky na RNG:
1. Prosím o info, v akej kategórii sú príspevky týkajúce sa parazitov a ich liečby? Aby som sa vo fóre lepšie orientovala. Ďakujem.

2. Ako sa užíva NICOSAMIDE 500 (Manoverm)? Mne poradila veterinárka užívať v noci rozdrvené 4 tbl. zmiešané s trochou vody na kašičku, zapiť. Kúru mám na 7 dní. Nikde som však nenašla čoho sa pri liečbe vyvarovať, resp. čím liečbu posilniť...
(Liečim sa už dlho, mám za sebou 3 kúry Entizolom na giardiu, kúru Ciphinom na yersíniu, 2 kúry Albendazolom a 1 Vermoxom na enterobius. Beriem aj MMS 2 x denne 6 kvapiek, lebo sa ozýva pásový opar, ktorý som prekonala pred 9. rokmi.)

3. Mám obmedzený výber stravy, hoci mi na salvii namerali alergiu na lepok, na biorezonancii tvrdia, že ju nemám. Celiakia nie je ani po 2 gastroendoskopiách potvrdená.
T.č. alergicky reagujem na múku, t.z. všetky typy lepkov, droždie, kyslé (citrusy, ocot,...)a od apríla! čakám na výsledky z testov na toleranciu laktózy! Fakt je, že mi škodí aj stopa laktózy použitá ako prídavná látka napr. v liekoch...
Kvôli slabej slezine jedávam dusené ovocie. Po veľkom množstve liekov mám zničenú žalúdočnú sliznicu, vraj nejaké hrčky na pankrease, hist. negatívne. Výživu dopĺňam striedavo múmiom, carobom, vitamínom B a C 1000 od firmy Jamieson. Brala som homeopatiká: Sulfur jodatum, Sulfur, Staphysagria, chystám sa na Thuyu. Nemám v blízkosti kvalitného homeopata, vyberám si homeopatiká podľa doporučenia lekárničky.Užívam oleje: makový, ľanový, olivový, aj olej z pestreca mariánskeho.
Vyradila som Zodac, Dithiaden, Medrol, zatiaľ to ide.
Puchnú mi ruky, kĺby na rukách.
Mám zvýšené hodnoty ANA a ASCA, reumatologička mi robila "panel", výsledky ešte nemám. Z fleku chcela nasadiť antimalarikum PLAQENIL.
Nie som s tým stotožnená, čítala som o vážnych nežiadúcich efektoch.

Po dlhotrvajúcom a expandujúcom ekzéme sa pomaly koža na rukách a dlaniach zlepšuje, je však tenká, pergamenová, mám ragády, krusty. Pomáha len vazelína a ricínový olej. Nehty na rukách sú zvlnené, začínajú sa vlniť aj na palcoch nôh. Niečo sa zlepší, druhé sa zhorší, nie je to dobré.

Pre info uvádzam, že jediné sono, ktoré preukázalo odchýlku od normy ukázalo zdurené lymfatické uzliny. Na endokrinologické vyšetrenie čakáááám. Snáď sa dočkám.Ostatné vyšetrenia sú zatiaľ vcelku v norme. Zaťaženie je však rozložené do celého "človeka"...
Mám živnosť, maródim už od 30.8.2013 a stále neviem, na čom som. Je to ťažké.

Poraďte mi prosím.
ĎAKUJEM:

GoFruit

Ale celkovi ti ma tvoj stav pomoze zmena stravy. Vynechat lepok. Najlepsie aj maso. Ak by si presla na 100% surovu stravu do 2 mesiacov uvidis velku zmenu.

GoFruit

Nicosamid mas na pasomnicu?
Ak hej liecbu posilnis tym ze nebudes jest to co parazity lubia , na com sa im dari. Cize ziadne mliecne vyrobky a ziadne sladkosti. Neviem ci je este nieco. Jest trebavela suroveho ovozelu.
Mas tu jednu celu temu o parazitoch adokonca aj viac. Dajsi to do vyhladavaca co je tu na tejto strankr. Vola sa Parazity.