Dobry zubar v BB?

beskyd

phoe, zmenil som v podstate len miesto výkonu práce, pracovná náplň je takmer totožná ako predtým, ale to by bolo na dlhšie a nesúvisí to s témou. kábel, ok, dík, v krajnom prípade to budem riešiť tak ako hovoríš, aj keď chcel som si voľakde založiť kartu, rád by som nejak zachránil mŕtvy zub, ideálne aby som za to nedal pol výplaty a tak:)

beskyd

teraz to pozerám, ale dočítal som sa že sa jedná o privátnu zubnú ambulanciu na priamu platbu bez účasti poisťovne... vravím, žiadny zdierač:o)

kabel

beskyd, vsak prehliadku si nechaj urobit aj u zleho zubara a na osetrenie si najdi ineho, trebars aj pocas buduceho roka
potvrdenie o prehliadke ti plati aj u ineho zubara

beskyd

uff... no hej, trocha som to podcenil, ale ja som v BB len od októbra a nejak som sa ešte nestačil rozhliadnuť.. horšie je že keď nestihnem prehliadku tak mi budúci rok nebude poisťovňa preplácať výkony pokiaľ viem.. ale vďaka za tip.

endura

Pani doktorka Šikulová, ale s tým decembrom je to vtip, že? Nerád to hovorím, ale buď chceš zubára s čakacou dobou rádovo v týždňoch, alebo dobrého zubára s viacmesačnými čakacími dobami. Jedine, ak povieš, že nech ťa telefonicky informujú, keď im nepríde pacient.