Ahojte, uz dlhsie citam Vase forum, az teraz vsak mam jednu otazku. Pred par dnami som bola na ultrazvuku brucha, lekar mi prikazal uplne sa vyzliect do pasa. Vysetroval mi vsak iba brucho a dolnu cast chrbta. Bolo take obnazenie naozaj nutne? Mam z toho zly pocit.
Postup lekara
zenskym uz drbe z televizie. Dobrych chlapov opustaju lebo v TV vidia princov co kazdy den nosia kvety, ziju na zamkoch, vsade chodia v smokingu a topankach z krokodila, maju psychicke problemy sposobene tym ze chlap ktory sa im 10 sekund z 10 nediva rovno do oci ich sexualne obtazuje, maju depresie lebo nevyzeraju ako barbie z programu typu Smotanka, atd. atd.
A v USA uz drbe uplne vsetkym, mal som strach pochvalit kolegyni oblecenie lebo druha kolegyna bola "emancipovana zena", citaj sprosta slepica ktora si emancipaciu zamienala s aroganciou voci muzom a s napodobnovanim muzskeho spravania (slovnik mala jak dlazdic a ked som jej napriklad podrzal dvere tak zhukla ze je schopna otvorit si dvere sama - skoda ze mali to vrzdiace samozatvaracie zariadenie, inac by som jej ich zatresol do hlavy).
Toto vsetko potom vyvolava paranoidne predstavy.
V USA pri pôrode je pacientka oblečená, nohavice má také s otvorom, aby mohla porodiť :-)
a porody tam ako vedu snad nie tak ze lekar je v druhej miestnosti len aby neobtazoval pacientku nahodou :D
TAK kvôli ochrane, nie AK
Dúfam, že si lekári do záznamu z vyšetrenia aspoň napíšu, že vyšetrenie bolo limitované pulóvrom :)) to musí byť "kvalitka"...ak kvôli vlastnej ochrane.
ako píše Muc, už im haraší s tým harašením :D
Moja krsna ktorá zije v USA už 7 rokov vravela ze aj rentgen sa u nich robi cez sveter ci blúzku vraj sa nevyzlieka tiež kvôli sexuálne mu haraseniu.
no ja by som veru nechcela byt auskultacne vysetrena cez pulover. zas netreba vsetko z USA preberat ako jedine mozne dobre riesenie. ak im tam harasi s tym sex. obtazovanim, tak nech, ale staci pouzit sedliacky rozum a selektovat co je ok, a co uz je obtazovanie
no tak ja som teda pokazde vyzlecena...doktor je take mlade ucho:)...neberiem to nijak tragicky,co uz...zabijem sa ked som krasna?..:))))))
ja zas nechápem zakladateľku témy, načo robiť drahoty z toho, že si mala dať dolu pulóver,, ako keby neviem o čo išlo,,, však podprsenku nemusela dávať dole,
keď sú ženy v plavkách, to je ok, vtedy drahoty nerobia, keď musia byť v podprsenke, ktorá zakrýva dané partie tak isto ako keď má oblečené plavky...
To nie je o zababranom pulovri, to je arogantnosti lekara. Ked som studovala v USA a bola som chora, lekar ma pocuval cez mikinu. Prislo mi to divne. Potom mi spluziacky vysvetlili, ze je to ok. Ked som im povedala, ako to bezi u nas, povedali, ze je to sexualne obtazovanie. Ziadna z nich by sa kvoli tomu nevyzliekla. Nedajte sa a protestujte!!!