Postup lekara

jaaa

zenskym uz drbe z televizie. Dobrych chlapov opustaju lebo v TV vidia princov co kazdy den nosia kvety, ziju na zamkoch, vsade chodia v smokingu a topankach z krokodila, maju psychicke problemy sposobene tym ze chlap ktory sa im 10 sekund z 10 nediva rovno do oci ich sexualne obtazuje, maju depresie lebo nevyzeraju ako barbie z programu typu Smotanka, atd. atd.
A v USA uz drbe uplne vsetkym, mal som strach pochvalit kolegyni oblecenie lebo druha kolegyna bola "emancipovana zena", citaj sprosta slepica ktora si emancipaciu zamienala s aroganciou voci muzom a s napodobnovanim muzskeho spravania (slovnik mala jak dlazdic a ked som jej napriklad podrzal dvere tak zhukla ze je schopna otvorit si dvere sama - skoda ze mali to vrzdiace samozatvaracie zariadenie, inac by som jej ich zatresol do hlavy).

Toto vsetko potom vyvolava paranoidne predstavy.

asdfghjkl

Dúfam, že si lekári do záznamu z vyšetrenia aspoň napíšu, že vyšetrenie bolo limitované pulóvrom :)) to musí byť "kvalitka"...ak kvôli vlastnej ochrane.
ako píše Muc, už im haraší s tým harašením :D

#

Moja krsna ktorá zije v USA už 7 rokov vravela ze aj rentgen sa u nich robi cez sveter ci blúzku vraj sa nevyzlieka tiež kvôli sexuálne mu haraseniu.

muc

no ja by som veru nechcela byt auskultacne vysetrena cez pulover. zas netreba vsetko z USA preberat ako jedine mozne dobre riesenie. ak im tam harasi s tym sex. obtazovanim, tak nech, ale staci pouzit sedliacky rozum a selektovat co je ok, a co uz je obtazovanie

ni-ka

no tak ja som teda pokazde vyzlecena...doktor je take mlade ucho:)...neberiem to nijak tragicky,co uz...zabijem sa ked som krasna?..:))))))

ebi777

ja zas nechápem zakladateľku témy, načo robiť drahoty z toho, že si mala dať dolu pulóver,, ako keby neviem o čo išlo,,, však podprsenku nemusela dávať dole,
keď sú ženy v plavkách, to je ok, vtedy drahoty nerobia, keď musia byť v podprsenke, ktorá zakrýva dané partie tak isto ako keď má oblečené plavky...

Ninaa

To nie je o zababranom pulovri, to je arogantnosti lekara. Ked som studovala v USA a bola som chora, lekar ma pocuval cez mikinu. Prislo mi to divne. Potom mi spluziacky vysvetlili, ze je to ok. Ked som im povedala, ako to bezi u nas, povedali, ze je to sexualne obtazovanie. Ziadna z nich by sa kvoli tomu nevyzliekla. Nedajte sa a protestujte!!!