Zacala som velmi priberat

Príspevok v téme: Zacala som velmi priberat
kvetinka13

Dobry den, mam 20rokov a prednedavnom mi zacali zdravotne problemy, zacala som velmi priberat /cca 15kg za rok/, trpim zapchou a menstruacia mi meska uz druhy mesiac. Celkove sa citim akoby naliata vodou a necitim sa dobre, neviete cim to moze byt sposobene?
Prosim o radu, nestravujem sa zle, tak neviem kde moze byt chyba, uz som rozmyslala aj o Raw food stravovani ale neviem ci by mi to pomohlo...dakujem za kazdu radu

lilaka

Niekedy sa prejedame a ani si to neuvedomujeme. Pokial si si ista, ze to nemoze byt sposobene vyssim kalorickym prijmom, tak urcite je potrebne vysetrit stitnu zlazu. Nemozes priberat len tak z nicoho. Ak by slo len o mierne znizenie bez odporucania farmakologicekj liecby, urcite si nasad lkvb6, pozri lkvb6.sk Je velmi napomocne v zaciatocnom stadiu ochorenia stitnej zlazy, je to prirodny doplnok stravy aj na preventivne uzivanie.

Zuzana1291

Vysetrenie stitnej zlazy, co opisujes svedci o znizenej funkcii. Staci zajst za obvodnou, ta ti urobi vysetrenie krvi. Ja som sa takto trapila rok :( Teraz uz by som bola mudrejsia...

Irén 1

Moja rada znie rovnako ako ODPOVEDAM- najskôr na endokrinologiu , nakolko to čo popisuješ svedčí na zníženú činnosť štitnej žlazy.

odpovedam

Co znamena, ze sa nestravujes zle? Napis vseobecne, co jes pocas dna. Mala by si toto riesit u lekara, nie na fore. Mozno sa ti zmenila citlivost na hormony, takze poputuj najprv na endokrinologiu.