Zrak, tlak v hlave

Príspevok v téme: Zrak, tlak v hlave
Jagi

Ahoj,

Idem rovno k veci včera som si dal prvý krát marihuanu a uvedomil som si, že už by som to vživote nespravil ... neviem čo som čakal asi tá zvedavosť ... vyše 3 hodín som mal menšie halucinácie, spomalený svet a mal som strach a tým som si asi privodil to čo mám nemohol som spať tak som sa zveril rodičom stým čo som spravil a, že to lutujem ... ale moja otázka je či to na mňa nemohlo nechať niečo takéto ... furt mám pocit jemného točenia hlavy hlavne keď ležím a mám zavreté oči dokážem byť v poriadku iba ak sa s niekýmm rozprávam, ale ten stav ako "po opici" podobné mi furt pretrváva malo by to zmiznúť do nejakých dní neviete ?? už sa objednávam psychologičke som menší hypochonder a nechcem si s týmto zničiť život .. doteraz bolo všetko super ďakujem ak sa ozvete píšem sem preto lebo sa mi nechce čakať na psychologičku Ďakujem.

jaguaar

Ostanem pri svojom športe a hudbe :) popravde jediná vec prečo som to skúšal bola, že som chcel dostať lepšiu "fantáziu" na tvorenie, ale to sa dá dosiahnuť inak .. bolo to fakt nezodpovedné ... už si, len počúvam mozarta na relax a komunikujem s luďmi to ma upokojuje aj keď ten tlak v hlave a však skusim to nevnimať a nič ine by som skusiť nechcel vážne :)P.S. nemáš chvilku čas niekde si popísať o skusenostiach ?? ak nie tak v pohode :)

0vecka

jj akoze aj to busenie to je vsetko psychika. V prvom rade sa musis ukludnit a fakt psychadelika niesu pre teba. Neskusaj ani hriby alebo LSD atd. Lebo trava je uplne ze nic oproti inym chutovkam :) To mam z vlastnej skusenosti :)

jaguaar

Ovečka povedal som to Mame ktorá sa mi sama priznala, že to skúšala tiež .. bolo to múdre mám chápavú Mamu aj keď sa sama čudovala, že som to spravil ja pretože odomňa by to nečakala ja na také veci niesom ... búšenie srrdca od včera a v tom stave to na mňa pôsobilo divne teraz už to po 20 hodinách utlmelo až do tohoto

0vecka

2 Cindy353 on si asi mysli ze mu hrablo tak preto psycholog mna by to tiez napadlo ako prve.

Skoda ze neviem ekolko si toho vyfajcil alebo zjedol. Ak sisi dal vela tak mozes ficat este aj na druhy den.

jaguaar

Som mladý sprostý skúšam, ale spravil som chybu o jednu zlú skúsenosť navyše aspoň budem vedieť poradiť kamarátom s rovnakou povahou ... inak ďakujem ľudia veľmi pekne :) Alise áno iba včera a už sa to nezopakuje o to sa postarám hej alkohol a lieky nejdú dokopy ďakujem, že uspokojilo ma to "Inak viem, že to je niečo iné" a Cindy353 aj tebe pekne ďakujem a psychologičke som chcel ísť na sedenie už dávnejšie proste sa s niekým porozprávať ... a môžeš mi o tom vestibularnom nerve niečo viacej povedať ?? rad by som to počul od teba a nie si to hladal na internete ďakujem ak máš čas :)

0vecka

si hypochonder to znamena ze mas problemy sam so sebou v takomto stave by si mal nechat psychadelika napokoji. A neboj sa prejde to. Trava neposobi ako opiaty ze ta ukludni a navodi prijemne pocity ale skor zosilni to co normalne vnimas a trosku ta utlmy je normalne ze z toho nemas dobre pocity :) zda sa ze si aj trosku histericky. Priznat sa rodicom hmm to nebolo zrovna dvakrat rozumne... co ti na to povedali?