Vztah medzi kamaratmi

Príspevok v téme: Vztah medzi kamaratmi
cokoladka898

moze fungovat priatelstvo medzi dvoma kamaratmi, muz a zena, v jednej domacnosti. bez pohlavneho styku. ked jeden chce a druhy nechce. odmietam to, no on stale dobiedza a povedal, ze chlapi proste maju potrebu. ze su proste chlapi. je to moj velmi dobry kamarat a museli sme sa od seba odstahovat, vdaka tomuto problemu.

co si o tom myslite?

Prezyvka55

cokoladka898 neviem ale vacsinou ked zije spolu muz aj zena ci uz vo vztahu alebo v kamaratstve tak aj to kamaratvo je s benefitmi, lebo zistia ze taky sex je pre kazdeho prospesni ale ked nechces tak nikto by ta nemal nutit, mali ste si to ujasnit este predtym ako ste spolu zacali byvat.

cokoladka898

zdal sa byt dobrym kamaratom. mam ho rada ako kamarata, ale nic viac. ked sme zacali spolu byvat (na ubytovni), zo zaciatku to bolo fajn, ale postupne sa to zacalo takto zhorsovat.
preto som chcela vediet ci moze byt spolunazivanie medzi kamaratmi, aby spolu nemali pohlavny styk...

cokoladka898

pozname sa uz dlhsie, par rokov, je starsi. a sam mi povedal ze je chlap a ze chlapi to potrebuju...

ja to vobec nepotrebujem (nie vobec, ale v tomto obdobi, cize mam aj ja potreby ale nie nasilu a davat niekomu ked to proste tak necitim je podla mna ponizujuce)

vnimam to ako keby ma len vyuzival, ze cez den je ku mne mily priatelsky, citim sa s nim dobre, ale vecer ked je cas spanku tak sa ani netesim ze pride to, ked sa necitim dobre a niesom vobec vo svojej kozi...

Prezývka55

wreck mam taky pocit ze ona mu nechcela dat ani liznut :D

v kazdom pripade urcite by som sa takto nestrapnoval pred kamaratkou zeby som od nej vyzadoval sex, ak by to neprislo spontanne mozno by som sa odstahoval sam keby ma to rozptylovalo, predsa len ked ti pred ocami pobehuje zenska v gatkach a v podrpsenke tak ta to moze mierne rozptylovat

wreck

moze to fungovat, ak by bol typ, ktory skor dava, nez berie. keby nebol taky sebecky, navrhne ti napriklad lizanie, a ak by ti ani to nespravilo chut milovat sa s nim, spravi sa sam.

takych je ale malo, takze nic mimoriadne sa ti nestalo. chlap chce castokrat zenu len osukat, bez toho aby bral prilis ohlad na to co z toho ma ona. najma ak k nej nic hlbsie neciti.

Sejla

To čo je za argument, že on je chlap a on to potrebuje:D takže ty si mu povinná mu to dať:D ..to máš pekného kamaráta teda. Je zrejmé, že si ťa nevážil ani ako kamarátku ani nijak inak, keď dosiahol až to, že ste sa museli odsťahovať, možno aj to bol vlastne zámer.

kabel

moze to fungovat vylucne za predpokladu, ze ani jeden nechce sex s tym druhym
urobila si dobre, ze ste sa rozdelili