Vztah medzi kamaratmi

Príspevok v téme: Vztah medzi kamaratmi
cokoladka898

moze fungovat priatelstvo medzi dvoma kamaratmi, muz a zena, v jednej domacnosti. bez pohlavneho styku. ked jeden chce a druhy nechce. odmietam to, no on stale dobiedza a povedal, ze chlapi proste maju potrebu. ze su proste chlapi. je to moj velmi dobry kamarat a museli sme sa od seba odstahovat, vdaka tomuto problemu.

co si o tom myslite?

podobny

Sejla, ale inakost moze byt pritazliva, hoc len docasne. tak mozno preto. a mozno bol chudak dlho sam, tak sa chudak zalubil. tak ale z toho co pises, tak zrejme sa asi dvakrat moc neovladal a nevedel pochopit ze nic nebude. laska cloveku mozog vymyva. :D

Phoe "že by som si mohla dovoliť sa kamaratit s mužom na vyššej úrovni, ako že ísť spolu niekam" ako napriklad, ze do kina? ze vobec?

phoe

Tak u vas to bolo iné ako u cokoladky, vy ste bývali v podnájme, každý platil za seba, ona bývala u neho, ak som to správne pochopila

Sejla

Fero, ale ja som pred ním v spodnom prádle nebehala, aj keď stane sa, že sme sa stretli na ceste do kúpeľne len v uteráku, také a podobné situácie sa z času na čas prihodia, ale zase mňa to nevzrušuje, pokial ma ten človek nepriťahuje a nechcem s ním nič mať, ale zas ja som taká svojská, keby som bývala aj s kengurou, tak som schopná nevšímať si ju a čítať si, robiť si svoje veci, nezaujímať sa o okolie, on ma ale príliž sledoval a určite bol zvedavý na všetko..
Phoe, ja som od neho ani priateľstvo na vyššej úrovni nečakala ani nechcela, proste som si nemohla dovoliť platiť si vlastný byt v Londýne a tak mi prišlo výhodnejšie bývať len s jedným spolubývajúcim, ktorého poznám, než so 7 spolubývajúcimi, ktorých nepoznám, čo boli vtedy zhruba jediné dve alternatívy.

phoe

Ja si myslím že priateľstvo medzi ženou a muzom môže byť len v neutrálnej úrovni a s odstupom...popravde neverím že by som si mohla dovoliť sa kamaratit s mužom na vyššej úrovni, ako že ísť spolu niekam, nieto ešte spolu žiť.

fero11111

som tak nad tym premyslal ze to vlastne ked takto v podnajme ziju obaja muz zena vidi jujak sa sprchuje meni si nohavicky obrazne povedane a ziju spolu v domacnosti to musi byt inak zajimave

no ja si osobne neviem predstavit zeby sa mi takto zena premavala v spodnom pradielku a podobne :) ty si pred nim ako toto riesila ?

Sejla

Podobny nie, nebol dotieravý, ale tak ja nejak neverím v jednostrannú lásku, musel si ma niekde niekedy zle vysvetliť, museli sme sa nedorozumieť, čo sa kľudne mohlo stať, lebo sme obaja úplne inde, názormi, zmýšľaním takmer úplne vo všetkom, ako je možné že mu to nevadilo, ako mohol cítiť nejaké "spojenie", keď sa nezhodneme na väčšine vecí. Proste keď sa nad tým zamýšľam, tak ma to len štve a priateľstvo s človekom, ak jeden cíti viac, nie je možné aj keď sa akokoľvek snažia.

Sejla

Ja som žila s chlapom asi tak pol roka, bez sexu, ja som to brala v pohode, nepriťahoval ma, ale on sa do mňa zaľúbil, začal sa ku mne správať ako k jeho frajerke, takže hoci som to chcela udržať v priatelskej rovine, čoskoro mi tak strašne začal liezť na nervy, že mi už vadil aj spôsob akým dýcha. Tak som musela preč..