Poznate ten pocit,ked vas vsetci odsudzuju a neviete preco?snazite sa byt normalna,vdacna,dobra a ludia vas nemaju radi a neviete z akeho dovodu?ja tym trpim cely moz zivot od maleho decka ,zacalo to zakladkou.a od vtedy to ide somnou .Neviem co to je a co je namne takeh zle,ale podpisalo sa my to na zdravi.Kvoli tomu mam fobiu,mam blok v sebe,mam tetaniu,vyhibam sa ludom,som stale len doma,nemam ziadnu skolu ,chodila som do dvoch skol a nepodarilo sa prave kvoli tomu.nemam pracu,v kazdej co som bola tak to bolo tiez kvoli tomuto.Ludia ja uz nemam chut zit.Naozaj.Uz mam zdravie v prdeli ,nehodim na vysetrenia lebo sa bojim ist .uzzo 3 roky som nikde nebola aj ked trpim neuveritelnymy bolestiami.Zijem zacarovany kruh,Nemam sa komu vysovedat,Som velmi uzavreta.Asi nikdy nedosiahnem klud a ani moja dusa :( cely zivot premrhany.neviem ci som prekliata alebo co ,ci nemam dopriane ja uz fakt nevem co to VSETKO je,ale uz my dochadzaju sily rozmyslat .Prenasleduje ma vsetko.:((
Poznate ten pocit?
Tak to máš naozaj ťažké...Ale ak sa chce tak sa dá všetko. Viem, že to vyznie fakt debilne...ale skús sa nad tým povzniesť, začni nový život, zmeň sa od základov, mysli pozitívne a kašli na ostatných...hlavne si nájdi nejakú motiváciu!