Surne s tym potrebujem pomoct. Lebo uz dlhsiu dobu mam s tym problem. A nechcem takto zostat.Naposlednom case sa mi pridruzili aj zdr.problemy.vsetka dobra energia akoby zomna vyprchala. Neviem co sa to deje. Ale chcem byt silnejsia ako cokolvek to co ma premaha. Ja si uvedomujem ze jeto somnou zle...co mam s tymto robit? :-((((
Ako odvratit zle negativne myslienky a ako pritiahnut tie spravne
Skywalker..niesom fanatik,čo verí v povery.Ale tak, opíš akým spôsobom ti to pomohlo.
vitani..som alergik, ľahký astmatik.mam sa pod kontrolou.,niesom zahlienená.,aspoň vtomto čase určite nie. A z tou stravou som už skúšala.,kvôli inému zdr.problému.,ale tu fakt nejde oto..Aspoň namna to nema účinok.
Viem že všetko je vec našho myslenia.,postoja..ale niekedy príde chvíľa ked to človeka prevalcuje. A vtedy neviem či sa dá niečo robiť., asi sa to nedá ovplyvniť. Ale skúsim ešte raz sa voči tomu postaviť.
vitavi
porad mi ako sa robia tie kase,z akych zrn?
Potrebuješ prečistiť.
Hlavne od hlienu a nánosov, tuku. Depresie majú ľudia so zahlienenými pľúcami a hrubým črevom, čo súvisí a činnosťou mozgu.
Očistíš sa tým, že vylúčiš zahlieňujúce jedlá : mlieko a mliečne výrobky, sladkosti a všetko čo obsahuje živočíšny a priemyselne upravený tuk.
Prejdi na čistú stravu , takú ktorá obsahuje dostatok vlákniny, minerálov a neprekyseľuje. Tuk si daj až po čase vo forme semienok alebo malého množstva panenského oleja.
Var si kaše z celých obilných zrn a zeleninové jedlá.
Takto sa zbavíš hlienov, ktoré zahmľujú tvoje myslenie a získaš optimizmus, tvoj svet sa rozjasní.
Do každej jednej izby, niekam do rohu polož mištičku so soľou. Soľ pohlcuje negatívnu energiu a mne sa to už podarilo. A snaž sa zabudnúť na negatívne myslenie.