Zdravím Vás baby :)
Každá z nás občas natrafí na mamičkiných maznáčikov, a ja nie som výnimka...
Momentálne už po druhýkrát žijem u svokry s priateľom.
Prvýkrát som tu s ním bývala približne rok, ale liezlo mi to tu riadne po čase na nervi.
Zo začiatku to bolo ok, ale potom postupom času som si všimla, že nič nie je pre ňu dobré, teda čo urobím ja samozrejme...
Viem, že som bola ešte dieťa a prišlo mi normálne, že mama robí veľa vecí, ale nerobila som nič zlé, keď som u nich bývala, pomáhala som jej ako sa len dalo...
A keď som chodievala často domov za mojimi rodičmi a kamarátkami (pretože som približne 50km od domova), tak mi hneď hádzala na oči, že to nie je dobré, že nie som s jej synom, že som stále doma a pod...
Neskôr sme sa odsťahovali konečne preč do vlastného, mala som prácu ja a aj on.
Bolo tam skvele, nikto mi do ničoho nehovoril a bola som paňou bytu ja.
Lenže keď ku nám prišla, tak to bolo samé, to je zle, hento je zle a tamto je zle...
A mojej mame povedala raz, že ja som lenivá a priateľ robí všetko v byte a ja nič, že čo keď budeme mať dieťa? tak že sa oň bude on starať?
Akože mala som dosť!
Nikdy nie je na mňa takto zlá, ale toto bolo už veľa...
Priateľ, ten sa ma nikdy riadne nezastane, teda skôr keď mi vraví blbé veci tak nie je pri tom...
Tak isto ma vytočilo, keď mi druhýkrát povedala, že keď budem takto chodiť často domov a nebudem s ním tak sa so mnou priateľ, teda jej syn, rozíde.
Vtedy som jej povedala svoje, že prečo by som nemala, veď tam mám rodičov a tak isto priateľov, takže odvtedy mi dala s tým pokoj.
Teraz sme tu druhýkrát, no tiež nie som moc šťastná...viem, že mi v podstate podali svokrovci pomocnú ruku, s tým že si nájom hradím samozrejme a aj stravu, a pomimo si hľadám prácu...bohužiaľ mne aj priateľovi to s prácou nevyšlo a museli sme sa vrátiť späť k nim...
Teraz keď dačo spravím alebo nespravím je pod drobnohľadom...bolo by toho ešte veľa čo by som napísala, čo sa tu teraz deje...
Baby, ak máte nejaké skúsenosti, a tak isto bývate so svojimi svokrovcami alebo svokrami, napíšte, rady sú cenné, veľmi cenné...ďakujem Vám :)