Ahoj, chcem sa spýtať, Je možné, aby dostal plne zdravý človek nejakú chorobu z hladovania?
Mám teraz blbé obdobie, a stravujem sa nesprávne a málo. Nesprávne myslím tak, že nepravidelne, málo, a hlavne niekedy jem trebars len bagetu za večšinu dňa a až večer sa najem.
Je možné, aby z hladovania vznikli nejaké vážne ochorenia?
Už je to niekolko mesiacov, čo sa stravujem podobným štýlom, trebars 3 dni mám málo stravy, potom zase 3 dni mám riadnú stravu, potom zase 3 dni... potom trebars 2 týždne jem správne a potom týždeň je strava biedna, a tak sa to ťahá niekoko mesiacov.
Zdravému človeku nemôže nejakých pár dní o rožkoch spôsobiť nejaký večší problém (možno slabosť), a ani mne to nevadilo, ale v poslednom čase cítim, že je problém, preháňa ma, ak sa najem, bolí ma brucho, nie vždy, dávam si sem tam aj čili, a aj ovené vločky patria do môjho jedálnička. Len keď som po takjeto hladovke, cítim že sa nemôžem hneď naladovať, ale musím sa postupne rozbiehať, no čím ďalej, tým je to rozbiehanie horšie, a mám pomaly strach, aby som nejako vážne neochorel. V obdobiach správneho stravovania mám stravu pestrú, som priemernej postavy a pokial mi to situacia umožuje, tak aj posilňujem.
Hladal som na google \"choroby z hladu\".... a iné ale nič mi nenašlo. Vďaka za odpovede, ak nejaké budú.