Ahojte, mam taky fakt dotaz... nikde som to nikdy nevidel ani necital, tak sa to spytam. Uz som velmi blizko sexu (som panic), vobec sa nebojim atd, ale neviem si to predstavit, ze ako to bude pri orgazme. Myslim na to, ze ked ja dosiahnem orgazmus, a budem striekat, tak ci sa mam v nej spravit do kondomu, alebo ci tesne pred vyvrcholenim mam dosexovat a manualne sa mam dokoncit popripade ona ma dokonci oralnym sexom. nechcem aby to bolo trapne, ze sa jej budem pytat, ze ci mi ho pred koncom vyfajci alebo ci to spraivm v nej, pretoze ked sa v nej vystriekam (jasne ze s kondomom) tak mi to pripada, ze ona z toho nebude mat nic, proste len ju "opicham bez vysledku". tak neviem, poradte prosim :(
Orgazmus pri sexe
a myslíš si, že z toho, že ťa potom vyfajčí bude niečo mať? Skôr by si ju mal ty potom vylízať, aby ona z toho niečo mala, lebo ak je panna, tak neviem neviem či sa hneď na prvý krát urobí. A čo sa týka toho "spravenia sa" do kondómu v nej, tak to záleží na tom, či berie antikoncepciu alebo nie. Ak berie, tak sa môžeš bez problému spraviť do nej, a ak neberie, tak je to na tebe, ako dôveruješ kondómu, aby sa neroztrhol a nakoniec nezostalo všetko v nej.