Dusevne vycerpana

Príspevok v téme: Dusevne vycerpana
dusevna

Som velmi psichicky, dusevne ale aj fizicky unavena. Nechce sa mi uz vobec nic..

moj den prebieha zhruba takto: rano vstanem, idem do skoly, v skole som absolutne mrtva, sama sedim v lavici s nikym sa pomaly nerozpravam a na hodinach sa mi ani nehce zapajat,...pridem domov a som do vecera na pc, alebo spim. a cez vikendy to iste. Kedysi som chodievala von kazdy den, ale teraz citim taku dusevnu nepohodu...som vycerpana zo vsetkeho, nebavi ma skola, so spoluziakmi si nemam co povedat, nuda stale a kazdy sa na mna len pohrdavo pozera to ma vycerpava najviac.

co robit? :(

luciano

To, čo píšeš, naznačuje, že by sa mohlo jednať o prvé príznaky klinickej depresie. Odporúčam vyskúšať ľubovník bodkovaný. Ak nezaberie, tak odporúčam navštíviť psychiatra, ktorý nasadí medikamentóznu liečbu v podobe antidepresív.

LILIII

Jasne to mas pravdu Prezyvka ,ale ja nepoznam cloveka ktoreho by pohyb na vzduchu otravoval ..... nemusi ist zrovna o sport ,proste kazdy si urcite najde to svoje :)

Prezývka55

LILIII hlavne nech ju to bavi, najhorsie je nieco robit ked ta to nebavi len preto ze je to dobre alebo preto ze sa to patri.

LILIII

Neni na hovno chodit von ,vsak je jasne ,ze som nemyslela chodit von podopierat barak ,ale sportovat ,zabehat ,bike ,korcule ,za kamoskou ,na turu ,venci psa (ak je) a .. alebo len tak obkukavat ludi na prechadzke

Prezývka55

Len tak chodit vonku je tiez na hovno pokial tam nerobis nieco zmysluplne, skor to vidim aby si si nasla nejaky konicek alebo nieco co ta bavi.