Nepamätám si, čo som robila v noci

Príspevok v téme: Nepamätám si, čo som robila v noci
jouou

Ahojte,
priateľ mi hovoril, že som sa uprostred noci kŕčovito posadilo, vzpriamene sedela a pozerala smerom do okna. Niekoľkokrát na mňa hovoril, ale nereagovala som, až neskôr som sa na neho pozrela, a potom sa znova položila a spala. Toto sa opakovalo niekoľkokrát v poslednej dobe.
Ja si však nepamätám vôbec na nič, len na sny, ktoré sú veľmi krátke, väčšinou vidím len tvár a jedno slovo, ktoré povie tá osoba :)
Poradíte mi? Stretol sa niekto z vás už s týmto?
Trochu ma to straší...

Ricsko

Ahojte. Ja podla priatelky, obcas v strede vnoci vyvadzam. Ze sa mi chce milovat s nou. Stale idem za nou v noci s tymito vecami. Ale rano sa zobudim a vobec si na nic nepametam.alAj teraz vnoci sa mi to stalo. A vobec si na nic nepamatam. Je to podla vas normalne? Vie niekto poradit?

Iveta Michael

Ja úplne zbožňujem keď svieti jasný mesiac ... milujem ten pocit keď zaspávam s mesiacom na ,,tvári,, kým nezajde a neotočí sa ...

mne toto vôbec neprekáža my friends :)

soffa

to je normalne,mozok spravuca udaje cez noc,co sa ti stalo cez den.ja mam tiez take vypadky,ze som sa v noci posadila oci som mala otvorene,povedala som nieco a lahla som naspat spat.a vobec si to nepamatam.stava sa to hlavne ked je spln.vtedy je clovek nekludny .moja kamoska zase utekala s perinou na hlave dole schodami az pred dom a tam ju nasli rodicia ako sedi na lavicke a tiez spala,bola namasacna..takze stava sa to.

kode

Ahojte baby ja som taka prestastna ze som na tomto svete neni jedina ktora v noci tzv.VYVADZA. ja sa v noci zase smejem ako prastena alebo placemak mi niekto v noci zavola pokecam s nim a rano neviem nic.uz sa mi stalo,ze som si v noci precitala prislu smsku,na druhy den som si ju nasla precitanu tak som obvinila partnera ze co mi v noci sliedi v telefone! Ale ta co v noci skace z postele nema chybu juchuuu ci som sa z chuti nasmiala teraz pri citani.takze dievcence nasa namesacnost nech nas neopusta aspon je sranda s nami ;-)

mima.0

chice tak to by sme si pokecali v noci :D keď som bola malá bola som strašne často námesačná, chodila som na chodbu k výťahu, skočila som z poschodovej postele a zobudila sa s rozbitými ústami, mávala som reťaz na oknách lebo ma raz prichytili ako chodím po radiatore a vešiam sa po oknách... Našťastie po puberte to prešlo, teda ustúpilo to na úroveň že nevyjdem väčšinou z izby, ale rozprávanie je na bežnom poriadku každú noc niekoľkokrát, hladanie hmyzu v posteli, pacientov z práce hľadám v noci pod postelou, alebo začnem nahlas počítať dačo.. niekedy sa pritom zobudím a poviem si len že čo to robím a ľahnem si spať. :D

Agnes998

je to jemna forma namesacnosti ale nic vazne. ja som nieco podobne v minulosti zazila tiez ale len par krat a uz roky nic. to prejde a ak keby nie, nic hrozne to nie je.

MultiLevel

nezazivas poslednom case nejaky stres? Partnerovi sa stava, ze ked ma velmi ale naozaj velmi narocny tyzden, tak sa obcas nesmierne zhadze zo spanku na posteli. Minule mi opisoval ten pocit, vraj to citi, akoby na chvilu vyletel zo svojho tela a potom sa don vratil...brrr...Alebo sa obcas zamkne v izbe a ani o tom nevie...
Ja tiez vraj obcas chodim po izbe. Zopar raz som zo spanku zasvietila svetlo a potom som sa vlastne zobudila na to, ze sa v miestnosti svieti. Neprijemny pocit...

chice

To nie je nič také strašné, mne sa to stáva podobne ako aj mime. Tiež často sa tak v noci zobudím, sadnem si na postel a kecám, alebo len pozerám do blba. Prípadne skáčem kvôli nejakému snu. Už som aj chodila po byte, raz som vraj sa chystala robiť kotrmelce a mlýnske kolesá z postele, ma museli zastaviť a tak... :D Aj keď to chodenie už ani nie je, no porozprávam sa s niekým ešte často.

simka111

ja som bola asi raz námesačna, na niečo z toho si spomínam, ale neje toho veľa, viem len že som sa ocitla vo vani kde som si umývala vlasy, dokonca v predklone, pravdepodobne som pri tom spala abo čo,ked si to cele nepamätam, potom si spominam ako som trocha ležela v posteli pri vedomi a tak až rano som sa zobudila s mokrou hlavou :D dufam že sa nič podobne nikdy nezopakuje