Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hanblivy chlap?

Príspevok v téme: Hanblivy chlap?
inna57

Ahojte, poznam jedneho chlapa ale je trochu cudny :) vobec sa mi neozve sam od seba comu vobec nechapem, pozname sa z prace a viem ze nema nikoho, vzdy ked sa mu ja ozvem tak je uplne rad vzdy odpise a je citit ze je rad ze som sa ozvala, ked sa vidime v praci tak vzdy sa pekne usmeje a je citit z neho ze sa mu pacim... ked sa spolu rozpravame tak citim aky je uplne stuhnuty akoby ani nevedel rozpravat trasie sa mu hlas, vzdy je to take cudne :) par krat som mu napisala ze ci by sme sli na vinko a on ze samozrejme a pod. ale neozve sa nikdy ja tomu nerozumiem vobec.. moze sa chlap takto spravat? Zeby sa mu pacila nejaka zena a ta mu da najavo ze by s nim von sla a on sa neozve?

inna57

Neviem cim to je snazim sa to zistit cim to je, ja skor ked niekoho chcem tak nieco preto spravim a ked vidim ze nic vykaslem sa na to ale on nic ani neskusa. A pritom ked sa niekedy opytam ci ma neodvezie domov tak cely stastny povie ze ano:) neviem ci je to to co chcem ked sa takto sprava, ale je to chlap s dobrymi nazormi a velmi slusny a pracovity.

Hrac

moze sa tak spravat, skor ale treba otazku: je to to co chcem? Chces chlapa, ktory sa nevie ozvat na zaciatku a nechce ta dobijat?