Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hanblivy chlap?

Príspevok v téme: Hanblivy chlap?
inna57

Ahojte, poznam jedneho chlapa ale je trochu cudny :) vobec sa mi neozve sam od seba comu vobec nechapem, pozname sa z prace a viem ze nema nikoho, vzdy ked sa mu ja ozvem tak je uplne rad vzdy odpise a je citit ze je rad ze som sa ozvala, ked sa vidime v praci tak vzdy sa pekne usmeje a je citit z neho ze sa mu pacim... ked sa spolu rozpravame tak citim aky je uplne stuhnuty akoby ani nevedel rozpravat trasie sa mu hlas, vzdy je to take cudne :) par krat som mu napisala ze ci by sme sli na vinko a on ze samozrejme a pod. ale neozve sa nikdy ja tomu nerozumiem vobec.. moze sa chlap takto spravat? Zeby sa mu pacila nejaka zena a ta mu da najavo ze by s nim von sla a on sa neozve?

inna57

Ale ved ja sa s nim bavim o jeho zalubach, pytam sa ho vela veci o nom ved je to normalne. Urcite sa s nim nebavim o svojich kramoch, Jezis to som zapotila len tak... pretoze tym som len chcela povedat to ze ako nahle poviem nieco o sebe hocijaku prkotinu, tak on vtedy ako onemel a nevie reagovat ako snazi sa ale citim akoby sa cervenal od hlavy po paty.... samozrejme to nieje vidiet ale to proste vycitim :) ja som mu nejaky zaujem dala najavo, tym ze som napisala aj povedala ze skocime na vinko, a on sa potesil ze jasne samozrejme a dalej nic... preto tomu nerozumiem o to sa mi jedna, ja som to navrhla ale pozvanie cakam od neho a stale nic...

riggie1

inna
57 presne skus dat naradu TinaM. Neupieraj pozornosť len na seba takskus sa aj jeho popytat nazaluby atd a nechaj aj jemu priestor na vyjadrenie svojich citov :)))

inna57

Tak po 1. ja ho nebalim (som s nim kamaratka, kolegyna... preto sa s nim bavim tak ako s ostatnymi) na to ze mam krami by som mala balit chlapa? ..ako dost bolo srandy :D a nemienim to pisat znova, medzi kolegami ktory su spolu kazdy den je to normalne, kedze zdielame spolu pekne dni aj menej pekne... :) omg vam v zivote kolegyna ci kamoska nikdy nepovedala ze sa dnes sa neciti najlepsie lebo ma krami a pod. ? A kedeze ho balim ta ho balim a hovorim ine veci :)

fero11111

to ja by som o kramoch a ako sa zle vyspala a ako ju bolieva brucho a hlava mohol hodiny rozpravat takto sa srac nebali :) ale je pekne ze ho informujes ze mas kramy :)to je take intimne ze mozno by mu malo dojst ze ho cches aj viac a blizsie spoznat si myslim no neviem

inna57

Ja ho praveze nebalim :) ja sa snim bavim normalne, a kedze sme spolu kazdy den tak sa bavime o normalnych beznych veciach ako kamarati, a ako pisem ze sme spolu kazdy den tak je normalne medzi kolegami ze si povedia ze sa zle vyspali, zle najedli a pod. :) to ze ja ho nebalim ale cakam ze on zacne a dajak nic....

TinaM

Keby som chcela zbalit chlapa, tak mu nehovorim, ako zle som sa vyspala a ze mi je zle, lebo mam kramy :D to by som aj ja usla od takej zeny.
Tak sa ho ty opytaj na nieco nie pracovne- napr. co robieva po praci, co ma rad,ake ma zaluby...

inna57

Robime spolu v jednej firme a obaja sa venujeme bytovemu dizajnu. Len ide o to ze ked sa bavime o praci a tak vtedy je to v pohode celkom sa aj rozkeca, ale akonahle zapotim ze ooo aka som dnes unavena, zle som spala v noci a veci typu ze mam krami dnes mi nieje dobre vtedy sa uplne rozochveje a nevie reagovat a mam pocit akoby najradsej usiel, preto nechcem aby sa citil blbo tak radsej sama zmenim temu. Co mozem od takeho typu chlapa cakat? Lebo s tym som sa este nestretla.

inna57

No on je podla mna velmi velmi hamblivy uplne to z neho citit, ked sa spolu rozpravame ja som skor ta uvolnenejsia a jemu sa uplne trasie hlas a nevie ani co povedat niekedy. Ja tiez patrim k mierne hamblivym zenam ale skor tal zdravo hamblivym, len pre mna je cudne balit chlapa.. dat najavo ano ale balit ho urcite nebudem. Minule dokonca som musela byt v praci do pol 9tej a on cakal som mnou 3hodiny aby ma mohol domov hodit :)

Patrix1103

Ahoj inna 57. Presne podobné situácie som zažíval na výške. Tiež sa mi páčilo kopec dievčat ale nijak som ich nevedel zbaliť. Podľa mňa si mu neni ukradnuta len to skratka asi nevie s dievčatami. Ja som sa väčšinou hambil peknych a inteligentnych dievcat. Kazdopadne vám držim palce :)