zdravim.. uzskor som tu pisal no mam este jeden problem.. pre tych co necitali moj starsi prispevok tak napisem to pekne po poriadku... v oktobri sa mi stalo to ze mi zacal unikat moc a postupne to bolo stale viac a viac.. takysto palilo ma aj pri moceni a stale sa to takisto aj skupnovalo.. bol som na osetrenie u urologa... ten mi urobil masaz prostaty a velmi ma to bolelo..diagnostikoval mi akutnu prostatitidu.. dal mi lieky biseptol 480..po 6 dnoch brania som opet skoncil u urologa s tym ze uz nemozem dalej chodit do prace lebo citim sa hrozne a nijako sa mi nezlepsovalo.. poslal som na nemocnice..tam som dalej bral biseptol a 10 dni som bral infuziu gentamicin.. potom po skonceni gentamicinu som bral oroflocinu 250mg...pri moceni ma uz sice tak nepali ale moc mi stale unika... okrem toho som si vsimol ze bud sa mi potom okolie okolo konecnika ale mam z neho nejaky vytok ... neviem to sam posudit ale jednoducho mam casto vzadu take vlhke trenky.. dodrziavam pravidelne hygienu a ten problem mam odkedy mam tie urologicke problemy... co mam robit ? uz mesiac marodujem a stale niesom vylieceny.. poradte prosim.. skusal som uz vsetko mozne aj caj z vrbovky aj propolis
Urologicke problemy
Pišeš že bolesti nemaš.Si vypisany lebo neudržiš moč?Veď hľadaj ineho lekara,keď ten nevie zistiť čo ti je.