Som znechutená! Nemám sa rada a nechápem čo sa to s ľuďmi deje!

Príspevok v téme: Som znechutená! Nemám sa rada a nechápem čo sa to s ľuďmi deje!
verca-82

Je toto normálne ?? Pred pol rokom som mala viac než 30 kamarátiek z rôznych častí slovenska a aj z čiech , keďže naši sú rozvedení ... A teraz ?? Všetci sa pretvaruju ako ma maju radi a keď príde na nejakú hádku a ja čakám že sa ma aspon jeden alebi dvaja ľudia kvôli ktorým by som dala ruku do ohňa sa na mna vykašlú !!! Bože čo som komu urobila ?? Nenávidím sa !! Viem že som urobila pár možno 50 chýb v mojom živote zatial ale na chybách sa človek učí a čím som milšia tým som horšia ?? To čo ako ?? Svet sa zbláznil ?? Už teraz v podstate nemam nikoho komu Môžem dôverovať a vyplakať sa mu, jej a vyrozpravat bez toho aby som bola trápna ?? Čo je toto za svet ?? Pokial sme boli v 1až 6 tr. Bolo všetko ok všetci sme si odpustili a teraz sa všetci s každým "baví' a ohovaraju sa na každom rohu. Sakra aj tu jedinu kamaradku ktoru som ešte ped par mesiacmi brala ako sestru tak aj tá začala byť povýšenecká a povedala že som pi*a :( mám začať byť hnusná aj ja any som prežila na tomto svete a mala kamarátov ??!!

Jarl Balgruf

Verca, nikdy sa nespoliehaj na ľudí a tzv. "priateľov". Či si ich mala 30, či 100... Stačí jeden a spoľahlivý, než desiatky, ktoré zdrhnú, keď príde na lámanie chleba. Takisto aj pozitívne myslenie - nemusíš chodiť dennodenne vysmiata ako na drogách, no ber zlyhanie ako výzvu, nie prehru. Možno to znie ako klišé, no veľa to urobí.

MultiLevel

Verca, nech to bude zniet akokolvek, ale v mnohych, ak nie aj vo vsetkych, pripadoch si mozeme sami za to, ako sa ludia k nam spravaju....Nehovorim, ze je to pravidlo, to nie. Avsak clovek casto hovori, ze sa ti druhi voci nemu zmenili, ale neporozmysla, ako sa zmenil on. Nemusia to byt vobec zasadne zmeny, staci, ze si zacala inak premyslat o svojich priateloch.
Neviem kolko mas rokov, ale tipujem, ze si -nastrocna. Pochop, ze vsetko je o tom ako premyslame. Priklad: Si v partii priatelov, zacnu si nieco suskat a ty sa hned zacnes hnevat, ze to si urcite hovoria cosi o tebe. Preco si nepomyslis napriklad, ze si potrebuju povedat nieco v sukromii a toto je jedina moznost? Alebo to, ako sa vsetci na teba vykaslali...Uvedom si, ze z 30 priatelov sa bude jeden jediny o teba zaujimat, jeden jediny ta bude mat uprimne rad, jedinemu budes doverovat a mat v nom oporu. Neexistuje aby si takyto vztah mala so vsetkymi :) A preto ani nechci od vsetkych aby ta vypoculi, mali radi a mysleli si o tebe len to najlepsie. Ja mam po celom Slovensku velke mnozstvo priatelov, tak isto aj v zahranici. Obcas si piseme, obcas sa stretneme, ale dovernika mam len v jednej jedinej kamaratke a v partnerovi. Skutocnych priatelov by som zratala na prste jednej ruky.
Nebud voci ludom zatrpknuta, nech sa spravaju akokolvek. Je to ich vlastne rozhodnutie a ty s tym nic neurobis. Bude sa ti ovela lahsie zit, ked budes vsetkym priat len to dobre...vrati sa ti to stonasobne :)

AK

Vazena slecna. Skus si precitat po sebe, to co si napisala. Bez urazky, ked som cital to co pises a akym sposobom, tak som mal z teba podobne pocity, asi ako ta tvoja kamaratka...

Ak chces, aby sa k Tebe okolie spravalo inac, musis sa zmenit Ty sama.

Zamysli sa: z celeho prispevku citit rozhorcenie, nenavist, frustraciu, hadavost, podcenovanie, sebatryzen, vztahovacnost, domyslavost, kalkulovanie, paranoju. K tomu hovoris o 50-tich chybach /ktovie ake vazne/ a kolko ludi si nimi aj nahnevala. Clovek ma dojem, ze si bahnis v hadkach, alebo ich vyvolavas.

Myslis si: - ze z takejto osoby ma tvoje okolie dobry pocit ? Ze s takouto osobou chce byt ? Uz len z toho, co clovek cita mu to odsava energiu, nieto este - ak by to mal zazivat casto v tvojej blizkosti.

Odporucanie: kup si nejaku meditacnu literaturu, snaz sa zmenit, pocuvaj ezoteriku, chod na masaze, daj si ukludnovacie caje napr. z medovky, alebo skus vyhladat sikovneho psychologa, ci nejakeho duchovneho guru, ktory ti ukaze silu pozitivneho myslenia a harmonie.