Nemám žiadnych kamarátov

Príspevok v téme: Nemám žiadnych kamarátov
navzdysama

Mám 22 rokov, som 2. rok na výške. Mám problém, že nemám kamarátov a nikdy som ani poriadnych nemala. Len takých , ktorí ma využívali a s takými som sa baviť nechcela. Na základnej som zažila šikanovanie už asi od 3. ročníka až po deviaty. Doteraz sa s tým neviem vyrovnať, mám z toho depky a hnevá ma to, že to neriešil nikto. Mama ma odbila len s tým aby som prestala žalovať a bolo vybavené. Na strednej som tiež nemala žiadnych kamarátov. Som dúfala, že nástupom na VŠ do iného mesta sa to zmení, ale nič sa nezmenilo. Som na intráku, kde som zavretá sama celé dni. Tam som sa snažila skamarátiť so spolužiakmi, ale bezúspešne. Keď som im povedala, že pôjdem s nimi von, aby som len furt nebola na tom intráku, tak mi dali najavo, že nechcú, aby som s nimi išla. Je mi smutno, z toho keď na škole vidím samé partie a ja furt všade len sama. Aj keď som cestovala vlakom na intrák, v kupe so mnou sedeli 2 ľudia, čo boli z tej istej školy, dokonca bývali na rovnakom internáte ako ja, oni sa dali do reči, chcela som sa pridať ku nim, som im povedala, že tiež tam bývam, ale že ich to nezaujíma, ta sa ďalej len oni dvaja medzi sebou bavili. Už rozmýšľam, že z toho sveta dobrovoľne odídem, lebo už ma taký život nebaví.

lucy131

Ahoj skus sa prihlasit do nejakeho klubu napr. turistov alebo zacni chodit na nejaky kruzok..ak by si chcela, napis mi na moj mail nessa03@azet.sk a popiseme viac :)

navzdysama

Práveže ja mám problém si nájsť aspoň jedného skutočného kamaráta/kamarátku. A veľmi ma to hnevá. Aj keď som sa snažila nadväzovať nejaké kamarátstva, po prvom stretnutí to vždy skončilo. Už aj za kamarátov si ľudia vyberajú len krásnych ľudí.

Ahoj odkiaľ.Som z Košíc.

mnamka257

Ahoj, nemusis to riesit cez psychologicku, ak ti to je prosti srsti - to by mohlo veci este zhorsit... Aj tak to musis vyriesit ty sama...
Tiez nie som clovek, ktory ma milion kamaratov a da sa do reci s kazdym a predlozi mu cele svoje detialne sukromie ako na tacke. Mam par ludi, ktorym verim a ktorych mam rada a viem, ze pri mne budu stat, ked to budem potrebovat a vycaria mi usmev na tvari a pripomenu mi, kto som a ze zivot je krasny.
Nemysli si, ze tento problem mas sama. Aj ked sa ti zda, ze vsade okolo vidis partie a super kamarastva, len velmi malinka cast z nich su skutocne naozjstne kamaratstva. Vacsina z lusi, ktora ma milion znamych, sa na nich nemoze spolahnut, ked to potrebuju, pretoze su ich kamaratmi, ked to potrebuju, ked to nerobi komplikacie a podobne a nevahali by ich ani podrazit.
Kebyze neviem, o com hovoris, mozno by som ti povedala, ze je lepsie nemat ziadnych kamaratov, ako mat vela falosnych, ale viem, ze to nemozem povedat, lebo je to hovadina. Clovek prirodzene citi samotu, ked je sam a nema s kym zdielat svoje pocity a myslienky...
Podla mna by bolo najlepsie, keby si si nasla priatela, s podobnymi zaujmami, s ktorym by si si rozumela, je to este uzasnejsie ako kamaratstvo - byt s niekym, koho lubis a on lubi teba. Nevzdavaj sa, bud sama sebou a hlavne sa velmi vela usmievaj :)
Pokial by si sa chcela o tom porozpravat, napis mi mail (bronicka.br@gmail.com), alebo ktovie, mozno byvame v tom istom meste a mohli by sme sa o tom porozpravat osobne. Rada by som ti pomohla, tak aspon takto. Maj sa krasne a chod za svojimi snami! ;)

navzdysama

Nikto mi nevie poradiť, ako získať tých kamarátov? Len mi prosím vás nepíšte že mám navštíviť psychologičku, aj mama ma tam chce poslať, ale tam nechcem ísť

exis001

Ahoj,, neviem ti sice poradit,, kedze ta nepoznam a neviem akumas povahu, no ak by si chcela kamaratku cez internet, kludne mi napis na skype - exis001... :) :)

Samper

Ahoj =) Takto to je tazsie pomoct ti cez forum, ale ak budes mat zaujem, mozes mi napisat na mail J.F.Lehotsky@gmail.com. Mam v povahe, ze ludom chcem pomoct, a tento problem si staci len vydiskutovat s niekym, kto ma o tychto veciach prehlad, tak v pohode sa ozvi. Drz sa =)