Naliate nohy vodou

Príspevok v téme: Naliate nohy vodou
Lukas90

Prosím vás chcem sa spýtať mam dost vazne choru mamku (61) tvori sa jej voda v nohach vieme pricinu je to koli srdcu lenze srdce podla doktorov pracuje dobre ,ze nieje nutne dat strojcek berie lieky na odvodnenie a na srdce nastastie nezalieva jej voda pluca lenze ma strasne nohy dokonca uz jej voda vyteka cez kozu prosím poraďte mi ako to liecit :(

Celkovo je vychudnuta do pol pasu od polpasu dole ma tie nohy obrovske väčšne studene uz ich neive poriadne zdvihat dodna vypije max 1,2 litra vody navyse ju trapi to ,ze obcas trpi nechutenstvom a vyvraciava alebo vykasliava cistu vodu nie vela vzdy po vykaslani sa jej trocha ulavy uz vazne neviem ako jej pomoct .

ddana

Lukas, je mi to ľúto. Prežívala som to so svojou maminou, ale u nej šlo už o komplikáciu dlhoročnej cukrovky a šanca na transplantáciu nebola, lebo sa o nej ani neuvažovalo... Lekári vám predsa museli povedať, prečo ju nezaradili do transplantačného programu. Zvyčajne to bývajú nejaké pridružené ochorenia apod. Mala mamina v minulosti robený bypass? Lieči sa ešte na niečo?

Lukas91

Dakuem za odpovede dnes mamku jedna noha zacala strasne boliet volalisme zachranku a ta ju zobrala na centralny prijem doktor zozachranky sa vyjadril tak ,ze jemu jejasne,ze je vhodna na transplantaciu srdca nechape preco sa vo VuSch vyjadrili tak ,ze je vsetko v ramci normy resp ,ze sa jej bude tvorit voda ale ,ze to nieje az take zavazne , my sme uz v z toho zmateny jedny povedia tak druhy onak a mamke je stale zle preco ju nedaju na ten zoznam cakatelov na tuto otazku nam povedal doktor ,ze na slovensku je bordel vo vsetkom ... :( neviem ako dalej

RNG

Puchnutie noh je nieco, na co som nasiel zatial 17 roznych pricin. Ale najdolezitejsia je gravitacia, ktora natlaci lymfu do ochabnutych buniek a svalstva.
Takze na to pomoze na noc spavat s nohami co najvys, aspon 30 cm vysie ako trup. Tak ma lymfa moznost vplyvom gravitacie odtial vytiect.
Nechutenstvo je vec pokazeneho travenia, na co treba doplnit kyseliny, enzymy, mikrovlakniny a kvalitne probiotika. Inac to vedie k stovkam roznych zdravotnych problemov.
Pitie vody je dolezite, lebo ta odplavuje z tela prebytocne soli, ktore vyvolavaju zadrzovanie vody v tele. Samozrejme pijes az 3 hodiny po jedle, a to hojne, aby si si nerozriedil kyseliny v plnom zaludku a nenastalo tam kvasenie a hnitie. Malo kyselin=zle travenie.
Malo vody=opuchy zo zadrzanej vody solami.

salala

Lukas,
skus s nou zajst do centra bioregulacnej mediciny,pracuju tam lekari, ktori sa specializuju na celostnu medicinu, robia take specialne vysetrenie (biorezonanciu),kde jej pozru cely organizmus, do akej priciny to je srdce, prip. oblicky atd. Stoji to 15€,daju vam aj liecbu,vsetko je na prirodnej baze,bez vedlajsich ucinkov.
Ja tam chodim s celou rodinou ku nim.Nam pomohli velmi.Ak by si chcel, napis mi na hekate1@azet.sk, dam ti cislo,kde sa mozete objednat,pripadne ti zodpoviem,co by ta zaujimalo

ddana

Lukáš, u maminy môže ísť o tzv. chronické zlyhávanie srdiečka a nato sa strojček nedáva, pretože jej nepomôže.

ni-ka

nohy napuchaju ak nefunguju oblicky...chodi mamina k lekarovi?kedy ju naposledy videl?vie o tom ake ma nohy?na aku chorobu sa lieci?

odpovedam

Neviem sice poradit s tymto problemom, no tu na fore si ludia pochvaluju mudr. albertovu. Tak to skuste u nej. Ako vsak suvisi to zadrziavanie vody v nohach so srdcom, ked srdce je zdrave?