Velke Zaluzie - psychiatria

skleptik

Hm, inak, to neviem, ale vlastne také niečo, ako rajonizácia už vlastne neexistuje a myslím, že je to aj právne podchytené. Keby si akútny prípad, tak ťa dajú, čo najbližšie k bydlisku, ale takto, by to malo ísť, snáď, len zas je to postavené na tých nešťastných známostiach a kontaktoch, tak to treba vybavovať aj rok predtým, či čo...

Inak, to Zálužie musí byť asi ,,šťastná planéta" oproti PK. Taká averzia voči PK...

annemary

teartear- no mne odporucili pezinok a tam ma neprijali kvoli poistovni.
inde zase ze je to mimo rajone takze vidis pomoci sa clovek nedocka

Dede2222

Teartear musí sa to dať. Mne začiatkom roka v ťažkých depresiách odporúčal môj psychiater Zálužie, hoci je to mimo rajón. Určite sa to dá, treba to konzultovať s lekárkou. Veľa šťastia.

teartear

Luciano, prosim ta, ako sa to da vybavit? Uz raz som to skusala, ale povedali mi, ze som mimo rajonizacie, ze ma nemozu prijat, bolo to v septembri 2013. Nechcem ist do Pezinka. Mam samovrazedne myslienky, neviem si uz viac pomoct. Nevladzem uz zit. Zacala som chodit k novej psychiatricke, zatial som bola u nej raz, je velmi fajn, mila, len o samovraz. myslienkach som jej nepovedala, mala som strach, uz len preto, ze spadovo patrim bud do Ba, alebo ten nestastny Pezinok. Neviem, keby som sa priznala psychiatricke, ci by vedela Zaluzie nejako po znamosti vybavit, skutocne neviem.. na smrt myslim denne, na to ako a kde to urobim:( Na druhej strane som si vedoma, ze mam problem a mala by som informovat svoju psychiatricku. Dakujem.