Ahojte. Posim vas, vie mi niekto povedat, ci sa tam da dostat na liecbu, aj ked je clovek "mimo rajonizaciu"?
Velke Zaluzie - psychiatria
Vsetko je ok, len na ten budicek o 6:00 si neviem zvyknut.
Doloreska, nemam problem umyt hajzel. Islo mi o nieco ine.
Ambrozia, ake skupinky tam su? Podla diagnoz? A nemam problem pracovat, urcite lepsie ako len lezat a cumiet do stropu.
Ak chceš individuálnu terapiu, môžeš o ňu požiadať. Tiež sa robí skupinová terapia, niekto chodí na pracovnú terapiu, športuje sa tam. Záleží, do akej skupiny ťa zaradia. Ale určite to nie je také zlé, ako píše luciano.
ani najlepsi psychoterapeut ta nevylieci ak sa neprinutis aj do veci, ktore su ti neprijemne a budes len sediet a dumat nad tym, co je v tvojom zivote nahovno. kazda terapia ide ruka v ruke so zmenou navykov, fyzickou pracou a rozptylenim, ktore aktivita prinasa.
teartear a wc a všetko ostatné je tam vybavené normálne. Luciano si pomýlil 5 hviezdičkový hotel s liečebňou. Takže zo Zálužia strach mať nemusíš, len ak si lenivá, tak tam nechoď. Ja som sa snažila, aby mi bolo lepšie, tak som sa čo najviac zamestnávala. Lebo nič nerobením sa z toho človek nedostane.
Ambrozia, prosim ta, nenapisala by si nam rezim dna vo Velkom Zaluzi? Ako tam vyzera taky jeden den? Ci su aj individualne terapie, skupinove, autogen, pracovna terapia, nejake pohyb. aktivity a pod? Alebo je to len o umyvani zachodov a uzivani psychofarmak?
Doloreska, no ale to mi ako psychicky pomoze, vyriesi moj problem, ked budem pucovat hajzle? To ma akoze vylieci? Ci ako? Ci to je lepsie ako cela skupinova psychoterapia? Jasne, ze pomoze zamestnat sa niecim, ale kur*, na liecenie sa idem teda liecit a nepucovat tam zachody, to mozem robit aj doma.
teartear, luciano píše o Veľkom Záluží, ako keby sa tam nadrel ako kôň. Ja som tam bola 7 týždňov a bolo mi tam dobre. Áno, pacienti majú služby, umývajú riad, chodby, wc a čo je na tom zlé. Nič. Aspoň čas rýchlejšie uteká a človek príde aj na iné myšlienky. Takže luciano trošku robí z komára somára.
do riti, praca pomaha najviac, pokial sa do nej clovek dokaze dokopat. keby hned aj pacienti cistili v ramci rajonov cele oddelenie, je to lepsie, ako nekonecne sa povalovanie a premyslanie o svojej vlastnej zbytocnosti. vycistit hajzel, to je uzitocna praca, nie ako tie mnoho krat nezmyselne pracovne terapie v liecebniach, kde nieco robite len preto, aby ste nieco robili, ale vysledok nema ziaden realny zmysel. take vypucovanie oddelenia, to je naozajstne zmysluplna pracovna terapia.
Pre ludi ktory trpia depresiou uzkostami zlou koncentraciou apatiou zabudlivostou panickymi atakmi podrazdenostou , morbidnymi myslienkami, vybuchmi hnevu a mnoho dalsich psychyckych poruch chcem vam nieco vysvetlit a mozno pomoct.
V niektorych pripadoch vsetky tieto psychycke poruchy mozu byt lahko liecitelne nakolko su vacmi zapricinene toxinami v tele. Ak telo je pod neustalim vlivom tazkych kovov a toxinov zle reaguje na kazdodene bezne funkcie a pochody tela vratane funkcie neurotransmiterov v mozgu. Priciny byvaju zubne amalgany z krptorych je telo zaplavene roznymi tazkymi kovmi ako mercury a ine. V inych oripadoch ak clovek ma vsebe neziaduce mikroorganizmi ako napriklad parazity alebo bakterie ako napriklad Kandida telo je kazdodene zaplavovane mikotoxinami a acetildehydom. Su to vylucene produkty bakterii podobne tomu co clovek pocituje po vacsom poziti alkoholu na dalsi den. (v skratke) Tieto informacie vam vsak ale doktor nepovie pretoze ich nevie. A preto vam predpise diazepan na ukludnenie co neni ale riesenie ale iba zasierka symptomov.
Preto vsetkym odporucam jednu nechutnu ale celosvtpetovo uznavanu terapiu a ocistu tela. Klystyr!!! Styry lyzice jablcneho octu na dva litre vody opakovat tri styry krat do tyzdna pokial symptomi neustupia. Moze to trvat tyzdne aj mesiace. Tymto sposobom enormne precistite hrube crevo zbavite sa toxinov a tazkych kovov a ulahcite telu jeho sposob fungovania v mnohych smeroch.
Poznam par ludi ktory boli n tom velmi zle a vela vela im to pomohlo.
Pekny den prajem