Úder do hlavy

Príspevok v téme: Úder do hlavy
Ivčo96

Príjemný deň prajem,

dnes som bol na ako už tradične chodím, na karate, a stala sa mi tam nemilá vec..

Nebol som dobre rozcvičený a tak pri boji, som dostal náhodou od súpera velmi silnú ranu do hlavy, horšie natom je, že do zadnej až strednej časti, neviem ako to miesto popísať, niesom najlepší biologik, každopádne bol to úder z hora, kedže bol od o dosť vyššieho súpera.

Rani boli 3, a súper nečakal, že čo robí, kedže bol asi aj on v strese, úderi ma fakt velmi boleli ale nepocitoval som v tej chvíli, že by som strácal vedomie.

Každopádne asi 2 hodinky nato ked som večeral, ma tak jemne bolela hlava, a bolí ma až do teraz čiže už 1 den od tej udalosti ma tak mierne zabolieva hlava, jako keby ma bolela psychycky.. ale ono to je od tej doby, ako som dostal ten úder, čiže je to fyzické.

A tak sa vás chcem spýtať, či to nemôže byť niaká porucha hlavy, alebo či mi tam niečo "nepokazil".

Predom vám Ďakujem..

PS: Nemal som žiadne vracačky ani bolesti očí, skrátka ma len jemne zabolieva hlava, a mne to robí strach z môjho zdravotného stavu.

Ivčo96

No, bol som u doktorky, naštastie to není nič vázne, len slabšia udrenina, otras mozgu vylúčila hned ked to počula.

Idem na pitnom režime a paralenoch 5 dní, a budem vrajže v poriadku, tak sa uvidí.

Ivčo96

Cindy - Viem, on mal z toho aj problém.. ale to mi moju zdravú hlavu nevráti..:) Niektorý proste nevedia čo zo sebou, bohužiaľ.

Zajtra ráno idem k doktorovi, uvidíme čo mi povie.

Cindy35

hm, asi by som tiez radsej sla k lekarovi a tiez akeho to mas supera, ze pri karate udiera do hlavy???????? to som este nepocula. vsak to sa ani v boxe na treningoch nerobi bez rukavic a este nie trikrat posebe....
vsak to vybav aj s trenerom, karate ma byt aj o nejakej filozofii a nie takych debilov akych tam mate...