Zavisla na facebooku

WildWind

viem ze toto nebude riesit tvoj problem, ale dost ma to zaujima a musim sa spytat..co ta vedie k tomu pisat x statusov, pridavat x fotiek, videii a podobnych hluposti za den? chces uputat pozornost ostatnych? alebo len pre svoj pocit? proste ake mas k tomu pohnutky, kvoli comu?

luciano

Neviem, ja na tom nevidím nič zlé. Lepšie byť na FB, ako niekde v uliciach užívať drogy. Ono ťa to časom prestane baviť, uvidíš. Príde rodina, starosti s dieťaťom, na FB nebudeš mať jednoducho čas.

MultiLevel

skus tento postup - FB vymaz. Zmazanie uctu nie je take lahke ako sa to zda. Je rozdiel medzi deaktivaciou a zmazanim, preto si najdi na nete navod AKO ZMAZAT UCET FB. Druhy krok, skus vyhladat psychologa. Uz to radim dnes asi v 4 teme, ale je to to najlepsie co mozes pre seba urobit :) Treti krok, porozmyslaj nad vsetkym, co ta bavi.....co ja viem, knihy, bike, malovanie, spev...ak mas rada napriklad knihy, tak sa vrhni na ne, zapis sa niekam do kniznice a namiesto sedenia pri nete si citaj. Chodievaj vela von s kamaratmi. Nie do baru, ale von...do prirody. Toto pocasie sice nie je idealne, ale my sme kedysi kupili spekacky, zobrali gitaru a opekali sme pomaly kazdy den. Ked nie to, chodili sme na tury. Zapis sa do kruzku tanca, divadelneho kruzku, na zumbu, na cokolvek. Len nesed pri PC :)

Nikuška01

Zmaž si účet na fb a začni sa venovať niečomu zmysluplnému.
Svôj voľný čas sa snaž tráviť viac s priateľmi, vonku, alebo si nájdi nejakú zábavu.

philips

Bude treba spraviť niečo radikálne. Zmaž si účet. Viem, že to nie je jednoduché, ale dá sa to. Prípadne sa obráť na rodičov, čo by ti nepomohli, napríklad zablokovaním počítača. Zároveň musíš tráviť viac času vonku, na Facebooku nikdy nič nezažiješ.

Prečítaj si popis k tomuto videu:

www.loupak.cz-
pc/17049-facebook-neni-zivot

Písal som ho ja a bol od iných ľudí hodnotený veľmi kladne. Ale samotné video už nie. :/ Nuž čo. :)