Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepriebojnosť

Príspevok v téme: Nepriebojnosť
arei

Ahojte, mam uz 20 rokov a vsimla som si, ze ma ludia, okolie a hlavne spoluziaci nepocuvaju. Na strednej som nebola velmi oblubena, nikdy v centre pozornosti. Teraz som vsak zacala chodit na vysoku, a prekvapene som zistila, ze sa toto opakuje.Ja som vesela a priatelska, mozno sa vsak privelmi hrbim (a k tomu som velmi nizka) a neoblekam sa zrovna podla najnovsich trendov, aj ked viem ze vzhlad robi vela. Novi spoluziaci su mili a fajn, ale vzdy sa musim spytat dvakrát kym mi niekto odpovie. Taktiez hoci sa kamaratky pytam prva, odpovie najprv inej kamaratke, potom az mne. Je mozne ze hovorim normalne, mozno skor tichsie ako hlasnejsie. No neviem preco mam skor ten pocit, akoby to co chcem povedat ja bolo vzdy menej dolezite ako to co chcu povedat ini. Nevie mi niekto poradit, ako toto zmenit?

MultiLevel

co sa tyka hlasu a celkovo reci, mozes sa zapisat na VSMU na prednasky hlasovej techniky a javiskovej reci :)
A co sa tyka teba samotnej, zacni si upevnovat sebavedomie, je to len o nom. Ak nemas nejake predsudky, mozes vyhladat aj psychologa, mozes sa mu vyrozpravat a on ta uz nasmeruje.

dietasvojich

ten isty problem mam aj ja, som tretiacka na strednej a nemam pocit, ze by som mala nejaky nevyrazny hlas alebo ticho hovorila, jednoducho ma nikto nepocuva...opytam sa nieco na celu triedu a setci sa tvaria ako keby ma nepoculi, nikto neodpovie, az ked niekoho konkretne oslovim menom, je nuteny mi odpovedal..
minule som si dokonca vsimla ked som mala pripravenu prezentaciu na istu temu, ze ma dokonca ucitel nepocuval...lebo dopovedala som a niekto sa opytal zaujimavu opazku, tak ucitel bol nuteny si asi zistit o com som rozpravala...nechapem...

jankokoko

lebo tak posobis, niekto hovori mudro ale potichu, ale ludia pocuvaju radsej toho co trepe dve na tri ale so sebavedomim, mozes na tom zapracovat, ale nasilu svoj prejav mozno ani nezmenis, bud trocha arogantna a nenechaj si skakat po hlave