Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skoncena zmluva prenajmu bytu a vypoved

Príspevok v téme: Skoncena zmluva prenajmu bytu a vypoved
ikgv

byvala som v byte, najomne som platila agenture, mala som zmluvu na rok. zaplatila som depozit vo vyske 2tyzdnoveho najomneho. pred niekolkymi mesiacmi zmluva vyprsala no agentura ani ja som to neriesila. byvala som tam dalej a platila pravidelne najomne .. v zmluve je napisane, ze vypoved musim dat minimalne 2tyzdne pred odstahovanim... problem je ze som ten termin prepasla, pretoze som bola mimo tohto bydliska. teda davam vypoved 11dni pred tym nez sa chcem odstahovat, resp. poslednych 11dni mam vyplatene najomne. neplanujem tam ostavat. a teraz si niesom ista, ci s tym bude agentura suhlasit, kedze nedavam vypoved podla zmluvy, lenze v podstate ta zmluva je niekolko mesiacov neplatna. ako to mam teraz riesit? ma agentura narok nevyplatit mi depozit kvoli tejto oneskorenej vypovedi ? mam vobec povinnost davat nejaku vypoved ked nemam ani zmluvu v podsate?

gcjj

je to v uk. nikto ma odnikadial nevyhadzuje , ja uz dalej nechcem byvat v tom byte a chcela by som sa odstahovat s tym, ze mi vratia celu vysku depozitu. ani v uk ludi len tak nevystahuju , to ani nahodou