Ahojte,
topím sa v dlhoch... Začalo sa to mojou túžbou byť krajšia, mať konečne pekné handry, vlasy, konečne si dať do poriadku zuby a pleť...
Po skončení školy som sa zamestnala vo svojom odbore,žila som v Bratislave ale čo sa týkalo platu som to teda moc nevyhrala... Hoci som mala možnosť ešte po práci ísť niekam na brigádu (končila som v práci okolo 14tej-15tej,radšej som šla oddychovať alebo míňať svoju úbohú výplatu a potom som sa ledva do ďalšej obracala... Za nejaký čas prišla možnosť ísť do debetu na karte ( v bankách presne vedia čo robia!) a ja som si vzala ešte aj pôžičku 1500euro na 5 rokov!!! hlupaňa...
Potom som sa kvôli frajerovi presťahovala do svojho malého rodného mesta a teda som aj zmenila prácu. Najskôr to bolo fajn,začala som zarábať prachy cca 800-1000 eur,ale všetko som vždy minula a s vyššou výplatou sa mi na účte dostala možnosť ísť samozrejme aj viac do debetu,čo som samozrejme využívala a využívam doteraz. K tomu ešte kreditka! Práca mi už tak nejde lebo už nemám chuť robiť takú prácu,nezvládam to psychicky a momentálne som v dlhoch, neplatím odvody, a všade mám len dlhy,až sa to bojím spočítať... Myslím že to bude okolo 10 000 eur. Priateľ o tom nevie a ani mu to nechcem povedať. Stále sa domnievam,že to nejako zvládnem,ale neviem ako,keď už nedokážem robiť túto prácu a inú si neviem v malom meste nájsť... Nemám ani vysokú a to majú problém nájsť robotu vzdelaní ľudia...nie ešte ja!
Neviem čo bude ďalej, asi čakám,kým sa na mňa všetko nezosype,všetci sa o tom dozvedia a mňa zavrú do väzenia!
Neviem ako sa dostať k prachom,kebyže som chlap, zoberiem sa keď aj makať na nejakú stavbu do zahraničia,ale ženské nemajú také možnosti prísť rýchlo k prachom... Ako upratovačka by som to splácala asi celý život!
Čo na to vravíte? :-( Som sprostá že?