Lymfatické uzliny, potenie, zapáchajúci moč

Príspevok v téme: Lymfatické uzliny, potenie, zapáchajúci moč
Alenkaaaaa

Doteraz som chodila k detskej doktorke a par krat som jej spomenula ,že mam napuchnute lymfaticke uzliny na krku.Nielen pocas choroby ale stale.nic stym neurobila,len mi dala lieky .Ked som sa ,,vyliecila,, tak uzliny som mala zvacsene stale.Nijak mi to neoodvovodnila .Uz su to nejake roky,stale mam také ,,hrče,, Nebolia iba ked ochoriem .Uz som u vseobecnej doktorky,tak sa chystam na vysetrenie,strasne sa bojim,ze moze ist o rakovinu lym. uzlin,alebo stitnu zlazu.pretoze sa aj nadmerne potim a nejde to zastavit ziadnym antiperspirantom.Napadlo ma vsak aj ci nemozem mat dlhodobo nejaky zapal v tele ,kedze mi uz vyse roka zapacha moc .Neviete o co moze ist ?

kubka2

mám tieŹ TIETO ISTÉ PROBLÉMY S NADMERNÝM POTENÍM PRI KONTROLE NA INTERNOM ODDELENÍ MI DOKTORKA POVEDALA , źe sú to hormónY- mám 56 rokov, vyoperované ŹENSKÉ ORGÁNY- MATERNICU- VAJEČNÍKY, śtítnu žľazu som mala ok pri poslednej kontrole- užívam tiež Alventu dlhodobo- od psychiatričky, POTÍ SA MI HLAVNE VLASATÁ ČASŤ HLAVY- UŽ PRI MALEJ FYZ. ZÁŤAŽI- SOM 4 ROKY PO NÁHLEJ MOZGOVEJ PRÍHODE.PROSÍM TIEŽ O RADU - AK MÁTE PODOBNÉ ŤAŽKOSTI- ALEBO STE ICH MALI V MINULOSTI.

llek

Ked mas stale zvacene uzliny na krku a su to hrce ako pises, chod k svojej doktorke a pripadne sa vypytaj na krcne. Oni posudia ako tie uzliny vyzeraju a co s nimi treba. Ak su to naozaj hrce, tak jednu uzlinu treba vybrat a dat histologicky vysetrit. Inak to budu stale len dohady. Vzdy plati, ze radsej mat v ruke negativny vysledok ako hrce a k nicomu neveduce dohady a neistotu.

Ivka 1

Veľmi dôležitý je aj pitný režim, bez neho sa telo nedokáže zbaviť odpadových látok. Prijímaš dostatočné ,množstvo nesladených tekutín? Odporúča sa 10 kg váhy/0,4 dcl tekutiny.

vitavi

Lymfatický systém máš preťažený. Nestačí odstraňovať odpady a toxíny, preto sa odstraňujú z tela močom. Na vine je mlieko a mliečne výrobky, sladkosti, chemické aditíva, povzbudzujúce látky, aromatické látky a tučná strava, ovocie, zákusky.
Jedz stravu ktorá má dostatok vlákniny, načas silne obmedz tuky len na trošku semienok. Základ tvojej stravy by mali tvoriť obilniny: ryža natural, pšeno, ovos, raž, pšenica, pohanka a pod domäkka uvarené a rôznymi spôsobmi upravené. K tomu zelenina, nezabudni na kvasenú, ryby, strukoviny.