Ricínový olej

Príspevok v téme: Ricínový olej
Misickaa4

Prosím Vás, chcela by som sa spýtať jednu vec. bol mi odporučený ricínový olej na liečbu jaziev po akné. ale niektorí ľudia mi hovorili, že od ricínového oleja rastie ochlpenie? tak teraz veľmi neviem, či je vhodné si s ním masírovať tvár, pretože fúzy mať nechcem:)

ďakujem za odpovede

kečup

ricínový olej je výborný na jazvy po akné aj na tie červené fľaky. neviem kto to poradi tebe, mne to pred rokmi poradila dr. albertová a je to účinné. len to trvá strááášne dlho a treba to masírovať každý deň. ja som pôvodne chcela ísť na chemický peeling alebo laser, ale mám sklon ku keloidom, tak mi to neodporúčali. ricínový olej je voľba pre tých, ktorý majú sklony k jazvovateniu, ale musia rátať s tým, že tie jazvy zmiznú najskôr za dva roky.

ornament

xi-xi - ricinovy olej pouzivam uz asi sedem rokov a ziadne chlpky mi z neho nenarastli. neviem kto ti to odporucal ale zbytocne sa obavas. je to vyborne na plet ale dost to smrdi tak davam len na noc. a este dobry na ekzemy. nevedela som ze to zabera aj na jazvy ale necudujem sa tomu, ma to dost siroke pouzitie. dokonca sa to dava aj pri zapche vnutorne.