pri sexe sa mi stalo ze sa mi natrhla ta koza pri vchode do posvy... bolo aj trosku krvi ale to len par kvapiek no teraz to stipe :( prejde to samo alebo mam ist na gyndu? aaa ak to prejde samo tak ako dlho sa to bude liecit??? prosiiiim poradte
auuu
vies co najlepsie je ked ta pred sexom vyprstuje potom je to uz ok a budes vlhsia a potom to pojde a nebude ta nic bolet
Rozmyslam co je horsie... natrhnuta posva, alebo natrhnuty kakac? :))) Alebo natrhnute gule? :)
vcera sme sa zasa s priatelom milovali- sice som este nechcela, lebo to bol len druhy den a bala som sa, ze to este nie je zahojene, ale to vyslo OK, prvykrat sme si dali poriadny pozor, aby som bola dost vlhka a druhykrat sme pouzili aj lubrikacny- a NEBOLELO MA NIC!!!! ani po tom, a a ni teraz nie :))))))skus to aj ty, mozno to bude len vo vlhkosti
uz je to 3 den odvtedy a je to celkom oka... teda uz to ani necitim... :) snad sa to uz nezopakuje bo teda nič prijemne :( aaale fakt by ma zaujimalo co to sposobuje...
Väcsinou sa negativne vyjadrujem o dealeroch Aloe-vera produktov, ale v tomto pripade je jednoznacne najlepsi Aloe-vera Gely od Forever Living.
ja uz lubrikacny mam, len sme ho este nepouzili (akosi nikdy nebol v inkriminovanom case poruke), ale uz nabuduce nic nenecham na nahodu a budem ho radsej nosit stale ..inak odporucam ten modry od durexu (play)- na baze vody, bez zapachu, ok. mentolovy je vraj tiez super, aj ten idem vyskusat- ale vraj strasne chladi, kamoska povedala, ze jej vraj skoro "zamrzla" :) ale dufam, ze lubrikacny nam toto vyriesi
inak mna aj napadlo, ze by to mohlo suvisiet aj s vlhkostou, bo ked som viac vlhka, tak ani necitim,ze som nejaky sex mala...myslim ako ze nic ma nepali uplne v pohode..v pondelok asik skocim kupit lubrikacny gel a skusim tak, mozno to bude lepsie :)
smajlinka, beries HAK? a vazne treba par dni po tom "natrhnuti" pockat..my sme sa s priatelom milovali vcera, este som nebola OK, som to nejako "pretrpela"- az take strasne to nebolo, ale dnes si to vycitam....si na to davam framykoin..ale ma to nebavi takto za kazdym sexom trpiet....ma niekto skusenosti, ako s tohoto problemu zbavit?? PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIM
smajlinka- tomu treba nechat par dni, nech sa to zahoji..ale ja netusim, z coho to mame, mozno ich mame len male alebo sme nedostatocne vlhke :(
no mne sa to stalo po prvykrat včera... a dnes ked sme to sli robit mi az slzy vyhrkli ked siel dnu... takze nič ine ako fajka nam neostavalo..