Ako utíšiť bolesť zuba ked analgetika nepomahajú..

Príspevok v téme: Ako utíšiť bolesť zuba ked analgetika nepomahajú..
AAUUU..

Ako uťíšiť bolesť citlivého zuba ked analgetika nepomahajú..??..Pohotovostne služby už nefungujú a takto víkendovať..:( auu.,,
Ide oto, že mám tak citlivý zubok..už od jari.,a od leta mi ho zubár lieči.,ale stále bolí a Bolí..
a stále vrtačka, čistenie.,,
Asi budem bdieť celý víkend.,nuž ked už spánku mi nieje dovolené zrejme..
:-(au..ta bolesť..

AAUUU..

Čo robiť v prípade, ak sa ten zub nehojí?? Chodiť každé 2 dni na prečistenie k zubárovi ma už odrádza. Prečo sa zub nehojí...dá sa to nejakým spôsobom ovplyvniť? alebo ako by mal vyzerať další postup..že vraj antibiotiká mi nato nepomôžu.,a netreba mi ich..tak ako urýchliť to hojenie...

AAUUU..

Ano pisem cudne..lebo z tej bolest uz sa mi nechce poriadne premyslat. A styl pisania nieje dolezity..to by si nali poniektori uvedomit. A viem co zn.slovo fokus..ebi.Nemusis rozoberat. Tak co dalej podla teba...ked stale boli.ct vysetrenie? Alebo aku dalsiu alternativu.......

ebi777

čudne sa vyjadruješ, lebo robiť Ti stomatologické fokusy???? snáď vyšetrenie na stomatologické fókusy,,,
ako keby si nevedela, že čo znamená slovo fókus,

fokus znamená ložisko zápalu, alebo vačok

PS: niekedy RTG snímok, a hlavne ak robia čisto len panorámu nemusí sa ukázať ložisko zápalu, napriek tomu že tam môže byť ložisko

AAUUU..

Niekedy mam zacervenanie v okoli ust..pery mi doslova horia...akoby nejaky zapal vychadzal na povrch :-(
Ale dnes som dostala antibiotika..sice nie od zubara...ale snad mi aspon kusok pomozu..

AAUUU..

Robili mi stomatologicke fokusy z dovodu. ze sa mi zacali robit nejake kozne exemy pod ocami..a boli v poriadku.Ze ziadne nalezy.vacky..

AAUUU..

Tak najprv to bol zub 6.,od leta,ktorý mi zubár liečil a je stále citlivý. A teraz jeto vraj 5.,po prečistení mi vytekala krv.,zub ostal otvorený, ale bolesť neutícha. :( Píšem tu ako zmyslov zbavená sama so sebou a čakám či sa nenájde jeden človiečik, ktorý týmto prešiel.
Už to niesu výhovorky na osmičky. Neviem či vôbec sa dá jesť, piť....lebo to príšerne bolí. idem vyskočiť z kože.Niesom male decko ktoré neznesie bolesť...ale teraz sa tak naozaj správam...lebo sa nedá zaťať...

AAUUU..

Mna to trápi už od apríla..čoje už dosť dlha doba..A lieky..ja nemôžem..v minulosti som mala problémy, ja som predavkovana liekmi..musim bez. Počula som, že niekedy môžu výjsť aj naležato avtedyten zákrok. Mne vraj podľa snímku ide pekne..len nie a nie von :(

Sašena01

Osmičky ťa môžu trápiť aj viac mesiacov. :-( Mne sa jedna snažila prerezať viac ako 3 mesiace a nakoniec som postúpila chirurgický zákrok. Kým to prešlo, tak sa mi začala tlačiť ďalšia, zapálila sa okostnica, brala som antibiotiká takmer mesiac a potom mi ju opäť vyrezali. Teraz sa mi tlačia ďalšie 2 a fungujem na analgetikách.
Inak tie antibiotika boli zbytočné, tak aby si tomu predišla.

AAUUU..

Čo mám ROBIT...už zase to bolí a s tým spojené aj bolesti hlavy.,ved to není možne toto..To mám ako fungovať? Vie niekto bližšie otom..ako sa prerezavajú tie osmičky a ako dlho to trvá celé...??