Opuch penisu po oralnom sexe

Príspevok v téme: Opuch penisu po oralnom sexe
speculator1

Zdravim vcera som mal nechraneny "prilezitostny" oralny sex. Asi po dvoch hodinach po sexe som si vsimol ze mam cely penis opuchnuty a pri koreni asi 2cm zacervenanie. Vobec to ale nie je bolestive, ani na dotyk. Dnes uz opuch pomaly ustuje ale ta cervena skvrna zatial ostava.

Tak som samozrejme trosku zacal studovat pohlavne choroby na nete. Ten opuch nebude asi velky problem, partnerka to naozaj miestami s "intenzitou" prehanala :) a raz sa mi to uz stalo aj pri dlhsej masturbacii. Ale ta skvrna ma trosku desi. Cital som ze syfilis sa prejavuje v prvom stadiu niecim podobnym, ale malo by sa to objavit az po niekolkych dnoch/tyzdnoch. Je mozne aby sa to prejavilo uz takto skoro po par hodinach?

Vdaka za nazory alebo rady.

Agnes998

Mal by si sa dat otestovat na vsetky pohlavne choroby, ked mavas takyto prilezitostny sex s prilezitostnymi zenami tak mozes nieco mat. Syfel sa da preniest aj slinami, uz som pocula o pripade ako to chlap dostal po tom, co ho vycucala prostitutka

[zruseny26]

profesionalne štetky robia oral iba s ochranou, vedia preco :) preto si nedavaju ani vylizovat pekač ani sa nebozkavaju. Sexualne prenosne infekcie sa prenasaju sekretom sliznic, krvou, slinami či spermiami.

speculator1

A este jedna otazka moze sa syfilis prenasat aj slinami? Cize ak som nemal ja alebo ona ziadne poranenie na ustach/penise, cize som nemohol prist do styku s jej krvou tak prenos nehrozi?