Zle pochopená? Neviem..

Príspevok v téme: Zle pochopená? Neviem..
Ttamara

Môj osobný problém spočíva v tom...

Začnem takto - Som človek,ktorý sa rad usmieva, má rad humor..proste mám rada život ako taký..či už prší alebo svieti slniečko. Ked prší tak si potom z toho niečo vezmem.. a som vdačna aj zato. A stava sa mi..sem-tam, že ked niečo poviem.,len tak zo žartu..existujú ľudia ktorí si to zoberu vážne..alebo z toho proste vyrobia jednoducho probleM. A pritom onič nejde len som chcela trocha úsmevu..a niekto to zle pochopi, poda dalej a dalej až na vrchol..a potom jetu problem ako vyšitý. A samozrejme ja som tá navine, vyrabajúca problémy,komplikovaná,problematická atd..ALEBO..druha varianta - Niekto sa len tak tvári, že to nepochopil,a snaží sa, aby som ja mala zle..
Tak neviem teraz...
A potom mam len zle medzi ľudmi, ta sa namna hneva..a prenič zanič...a dokola..
A človeka to potom mrzí..prečo to je tak..Ale naučila som sa aj to, že nie každý vie čo je humor..pri niektorých ľudoch ani nezačínam,,lebo všetko beru vážne.
Ako brať veci na ľahku vahu? alebo jedným uchom dnu a druhým von? Jeden deň dostanem pochvalu a druhý deň po držke..Alebo ako sa hovorí po smiechu býva plač. Umňa to funguje asi tak, že ak som šťastná a smejem sa..tak to netrvá dlho.,tak pol dňa..Ajaaj.. Kiežby tých šťastných dní bolo viac..
Ak tomu niekto rozumie, ..kde som spravila chybu, alebo som obklopena nesprávnymi,alebo som momentálne na nesprávnej lodi..nevieeem....

Ttamara

Jasne ze nie. Vies Agnes..ja asi nemam cim zaujat..Nemam vyssie postavenie napr..aby sa mi niekto klanal..to by som ani nechcela. .ale niekedy to tak medzi ludmi chodi...

Agnes998

Tak to su divni ludia ak daju len na reci niekoho a pritom ta ani poriadne nepoznaju, ani sa o to nesnazia. Kvoli takym nemusis banovat ze s tebou neudrziavaju kontakt

Agnes998

Je to mozne, existuju vselijaki zakomplexovani ludia a manipulatori, ked na takeho natrafis, moc pochopenia u neho asi nenajdes. Netreba si z toho nic robit, ber to tak, ze je to problem toho cloveka.

Ttamara

A ta posledna veta je pekna.Paci sa mi :-) ., ale napisem ti to takto..V mojom zivote boli..aj su ludia ktori ma sice chapu..aj ked ich je menej..2,3..ale vies vela z tych ktori ma poznali dali prednost..bocnym reciam a nie mne.Asi takto cele..A mozno ma nepoznali dostatocne...alebo ani neviem kde bol problem..Ale tak neriesim inych...sme len ludia...s chybami.

Ttamara

A co ak ta osoba ktoru mam na mysli..dobre vedela ze je zatym humor..ale vyuzila situaciu a urobila z komara somara...len aby som ja mala zle...Ale mas pravdu nestoji mi zato..aj ked bolo to v jednej dolezitej situacii..a teraz premyslat co bude dalej..

Agnes998

Pozri, z takych ludi si nemusis nic robit. Ak niekto nechape tvoj zmysel pre humor, ked ta blizsie spozna, tak ho pochopi a bude mu jasne, kedy si robis srandu a kedy si vazna. Ak to niekto ani tak nechce pochopit, tak je to zakomplexovany suchar co si nezasluzi tvoje plytvanie casom. Normalny clovek podla tonu hlasu vacsinou spozna, ze ten druhy sranduje. Rozhodne si nedaj zobrat svoj zmysel pre humor a nenechaj sa znechutit sucharmi! Urcite stretnes aj ludi, ktori ta pochopia a zabavia sa s tebou.