Bolestiva menstruacia

hrčka

analgetiká nič nevyriešia. ja som tiež myslela že mám endometriózu, lebo pri nej bývajú silné bolesti. kvoli tomu mi robili aj laparoskopiu a nakoniec sa to nepotvrdilo. rok som sa potom liečila u albertovej bezhormonálnou terapiou čiste len prírodnými preparátmi. to pomohlo a po liečbe som potom o pol roka otehotnela a teraz som pred pôrodom a žiadne problémy ani bolesti nemám dokonca som ani nevracala na začiatku tehotenstva. u mňa tie bolesti spôsobovala hormonálna porucha a tú sme našťastie odstránili. dúfam že po pôrode sa mi nič nevráti a budem mať svoje dni bez bolesti aj naďalej. ak sa jedná o endometriózu mal by to riešiť gynekológ, ak je to nejaká hormonálna porucha odporúčam prírodnú liečbu. tá je neškodná a účinná.

kablica

poxinka, velmi silne bolesti pri menstruacii su casto sprievodnym javom pri endometrioze, tak sa pre istotu daj vysetrit u gynekologa a ked to bude v poriadku, vypytaj si recept na Algifen.

saškaaaa

Mne pomáhal Algifen - kvapky...tiež som mávala hrozne bolestivú menštruáciu ale začala som potom brať antiku (5 rokov som ju brala) pred rokom som ju vysadila a menštruácia mi chodí skoro na hodinky presne a bez bolesti...no prvý deň ma podbruško trochu pobolieva, cítim, že ju mám ale dám jeden ibalgin a je to v pohode...

Kate95

Žiadne analgetiká netreba užívať dlho. Ja mám dobrú skúsenosť s Nurofen Liquid Rapid. Síce je účinná látka rovnaká, ako pri ibalgine, ale nejak lepšie mi zaberal, neviem :-)
Každopádne obmedzuj tie lieky čo to dá.