Ahojte, som s priateľom niečo vyše mesiaca, mám pocit že je to dosť krátko na to aby si myslel že ho dusim...
Neviem ako to celé popísať ale ja ten pocit nemám, ked sme sa zoznamili cez net tak mi vypisoval vkuse denne a aj volával, rýchlo to prerástlo a obaja sme chceli aby bol vzťah.
Ja chcem iba aby sme boli spolu a vedeli jeden o druhom, sme od sebe trošku dalej aj ked 22 km sa da rýchlo prekonaťk, od začiatku sa snažím chodiť aj ja za nim ale kedže on ma svoje auto tak je podla mna normálne že chodí viac... vídame sa tak 2krát do týždna a niekedy aj nie a mne je to málo lebo ho lubim a chcem byť pri nom, snažím sa to však akceptovať pretože má ťažkú situaciu aj doma, čo sa týka financí nie vždy mu to vyjde.
Je to v poriadku to chápem ale prečo by sme sa nemohli kontakovať každý den a vedieť o sebe čo robíme? Začína sa hnevať že mu nedám furt pokoj vraj ani nemá čas aby som mu chýbala že sa furt ozývam ...nemám z toho dobrý pocit ale neviem si predstaviť že s ním prestanem na celý den komunikovať, už sme to raz skusili ako taku skušku že či to pôjde a on mi napísal večer pred spanim...vtedy som si myslela že ani on to nevydržal a preto sa ozval...ako ked sme spolu tak je všetko super ale potom ked si píšeme tak sa začneme hadať lebo on má zlý pocit že ho stale nejako dusim, aj ked som s nim a chcem ho obíjmať a bozkávať tak vraj to nemusím robiť stále lebo on na to neni, stále mi opakuje že on neni ani dobrý milenec vraj nemám od neho nič čakať a to sme sa na sex veľmi tešili spolu potom ked to prišlo tak to nebolo také ako sme čakali ale to mi ani nevadí viem že sa to môže zlepšiť časom ale mám pocit akoby sa on ani nechcel snažiť...
pri každej nezhode mi hovorí že bude lepšie to ukončiť lebo on nechce nič riešiť vraj na to neni....a ked sa ho pýtam či ku mne niečo cíti tak povie že ano
Teraz sme sa dohodli že zajtra sa osobne porozpravame o tom čo bude dalej, ja ho nechcem stratiť lebo ho mám naozaj rada a preto sa pýtam máte pocit že ho fakt môžem dusiť? alebo sa iba nezhodneme v prejavoch lásky a on potrebuje niečo iné ako ja? mám ustupiť mám ho nechať alebo hladať kompromisy? alebo čakať ako sa vyjadrí?