Som zamilovaná sama do seba

Príspevok v téme: Som zamilovaná sama do seba
JAdievcatko

Proste..ja som asi zamilovana sama do seba. Veľmi sa páčim sama sebe výzorom, aj keď iným možno až tak nie, lebo každý má iný vkus, ale ja by som sa najradšej celý deň pozerala do zrkadla. Na modelku to niesom, lebo predsa len niesom dokonalá. Mam problem ze mi to pomaly zapaluje a dopaluje ale neriesim. Som spokojna. Aj ked sa mi nedari v skole, mam svoje sny a myslim ze sa mi splnia a dokazem viac v vzivote ako tí nabyflený prdkovia.

psc

:) Why doncha do something?
Vies, k teme. Clovek prechadza v zivote roznymi fazami, ja som bol tiez zamilovany do seba, proste brutal narcicizmus. Suviselo to u mna s peniazmi, ze som zarabal, resp. zarabam, no teda dost, hoci su mi peniaze na prd, lebo mam vsetko:)
O nedlho budem zarabat este viac, no ja neviem, ja asi budem posielat vsetky peniaze na charitu, mna vylety nebavia. Ja milujem svoje rodne mesto.
Fuck high hills, fuck sport and so on.
Aspon vidis karidka, ze ten narcisizmus ma este stale drzi:))) Treba sa nejako zabavit, kym nepride laska, x-a ked ma pobozka, tak vydychnem tu na tejto planetke mozno poslednykrat:D

psc

Vy farmaceuti ste v mojich ociach absolutni geniovia. Ja vas vsetkych milujem, vy mate vsetko, co len chcem i nechcem. Klobuk dole, ste viac ako superstars. Fakt, prisaham. Tie megavzorce, RESPECT.

beacon

aj spatne reakcie dostavas na seba pozitivne???lebo pises ze mozno iny ta tak nevnimaju.clovek si vytvaea nazor aj o obalu aj cez spatne reakcie a ty ako pises ze mozno ostatny mozno ta tak nevnimaju hm tak skus sa uberat smerom kde treba prezentovat dobrym obaom mozno hlasatelka v tv mozno bby si mala uspech.to je dobre ze si spoojna zo sebou a ked este na ulici najdes aj inu peknu zenu .len aby si nebola narcistka a nebola smiesna lebo vsetko aj krasa je relativna a nikto sa kazdemu nepaci.

WildWind

neviem preco, ale mam pocit, ze je to len dobre..do istej miery ti zavidim tu spokojnost samej so sebou..ja to vnimam ako plus