Dobrý deň, má niekto skúsenosti s touto spoločnosťou (sídlo má v KE,na Štúrovej) ...čo je obsah prac. pohovoru a náplň práce. Dakujem
Chris Invest s.r.o. - skúsenosti
Dobrý deň!
Chris invest je najhoršia firma v akej som kedy mala možnosť pracovať. Vôbec to nie je práca promotérky/promotéra. Na pohovore nám nebolo ani poriadne vysvetlené o čo sa jedná. Nikto vo firme poriadne nevedel akým štýlom sa vypláca. Bol nám sľúbený fix plus peniaze za karty naviac, pričom po mesiaci sme žiaden fix nedostali(lebo sme nesplnili požadovaný počet kariet aj keď nám bolo povedané že kedže sme noví tak ich toľko mať nemusíme a aj tak ten fix dostaneme) a bola to celkovo strata času, pretože sme na tom viac prerobili ako zarobili. Nikto tie karty nechcel, keď videli značku Home credit hneď utekali a neraz nám bolo aj hrubo vynadané že sme zlodeji atď. Nikomu by som túto prácu neodporúčila!!!!! Ani ako poslednú možnosť!!!!
Dúfam, že si čoskoro na nich posvieti polícia, inšpektorát práce a daňový úrad a ľudia sa nenechajú nachytať podvodníkom, ktorí nemajú páru o serióznom podnikaní. Nemyslím tým ponúkaný produkt Home Credit, ale podvodníkov, ktorí zastupujú Chris Invest. NEchoďte tam ľudia na pohovor, nedodržia ani slovo o sľubovanom zárobku! A hlavne všetci podvedení si dajte námahu oznámiť to patričným inštitúciám na Slovensku, aby ich vyhodili ako prašivých psov, sú to šmejdi a Home Credit nech sa hanbí, že vzal k sebe niekoho ako oni na zastupovanie!Hanba, jedno veľké fuj, ruky preč od nich, obchádzajú slovenskú legislatívu, čo sa týka zamestnávania ľudí!
náplňou práce je naháňanie ľudí aby si kúpili kreditnú kartu od Homecreditu.A od toho sa odvíjajú aj zarobené peniaze.Za mňa nie.