Depresia - nic ma nebavi

Príspevok v téme: Depresia - nic ma nebavi
jaro11

ahojte,kto mi poradi? mam robotu mam domov mam vsetko co kzivotu clovek potrebuje a aj tak ma nic nebavy.berem lieky anafranil,fevarin,rispen a rivotril. chce sa mi stale spat som taky zoslabnuty toci sa mi hlava.som zivnostnik,nezarobim zle ale ta robota ma nebavi neviem co robit nechcem sa vzdat svojho bufetu ale uz nevladzem tam robit,poradte mi prosim.

excentrik

Co ta bavi? Snaz sa sustredit na to a byt v tom dobry, rozvijat to a zamerat sa 100% na to. Lebo ak ta nieco bavi, tak to budes robit dobre a bude ta to naplnat.

nefertiti

Ahojte, ja užívam serlift a depant, samozrejme, že to je zmena, oproti tomu, ked som nič neužívala, ale neni týždňa kedy by ma nenapadlo, asi sa necítim dobre, dúfam, že nedostanem atak a pod., nechcem mať takéto myšlienky,chcela by som sa spýtať, máte niekto skúsenosti s Depantom ? ďakujem

luciano

Ahoj Jaro
Zrejme ti nesadli lieky. Antidepresív je strašne veľa druhov a treba skúšať. Mne výborne zaberá nové moderné antidepresívum Valdoxan v kombinácií s Coaxilom. Dobre mi robí aj augmentácia s Quetiapínom a s Abilify. Poraď sa so svojim psychiatrom a zmente medikáciu.

m77

Mimochodom tiež som bol z iných liekoch ospalý,depresia sa zhoršila,bolela ma hlava a bolo mi zle,veľa vedlajších učinkov a pod a.Na štvrty pokus som nasadil escitalopram a vedlajšie učinky boli asi 4 dni a potom už absolutne žiadne vedlajšie učinky,beriem 15 mg a nieje mi absolutne nič,takisto som začal piť veľa vody a citim sa oveľa lepšie a zdravšie.

m77

Skúšaj inšie lieky,mne celkom dobre zaberá escitalopram,tiež to bolo somnou predtým dosť zle,a bral som aj ine AD ktore nezaberali.A čo sa týka práce tak velmi pômože proste oddych.Zober si tyžden alebo 2 tyždne voľna a oddychuj

sekulus

Dlhodobe uzivanie liekov Ti nepomoze. Urobi z Teba zeleninu a tupu ovcu. Ak ich potrebujes, skus poziadat o zmenu. Osvedcil sa Serlift a pod., ale je nutne dlhsie uzivanie. Poloz si otázku ci je pricinou problemov praca / skus si dat pauzu, niekoho tam daj, predaj,.../, alebo si do prace nosis nevyriesené problemy - to potom ries. Musis najst zdroj odkiel to prameni.