Mám dlhodobo problém s jedením. Na jednej strane som skoro stále hladná a slabá, a na druhej strane, nemôžem jesť. Kým zjem raňajky trvá mi to aj hodinu,obed trvá aj tri. Postavím si pred seba jedlo a aj hodinu sa naň pozerám a čakám, ako by sa tak mohlo dostať do môjho vnútra....Nemám naň žiadnu chuť,je to akoby predomnou stála sušená tráva alebo kamene....Čo mám zo sebou robiť??
Ako sa prinútiť jesť?
Ahoj Betliarka, mohla by si mi to poslať na e-mail saria9@centrum.sk? Ja mám tiež psych. problemy a vyskúšala by som všetko, ak by mi to pomohlo. ďakujem
podobne som kedysi zazivala aj ja mala som strach z jedla taka namotavka hrozne.Postupne sa to vytratilo.podla mna sa na to zbytocne moc sustredis a rozmyslas nad tym ...Takze aby si si prehodila myslienky psychologicka mi poradila kvolim mojim uzkostiam ale tie mam pre nieco ine ze si mam dat do pohybu lavu hemisferu.ked mas zaujem napisem ti ako len nechce sa mi to vypisovat len tak lebo to je dlhe
Hodina je dosť dlho,nad čim rozmyšľaš?keď sa na to jedlo pozeraš?tak si sadni k telke, pozeraj televizor a pri tom raňajkuj.Tebe to neuškodi, naopak pomože.