Rakovina žalúdka?

Michal1997

A ešte doktorka hovorila že to može byť aj preťažený žalúdok stravou tak som začal držat dietu :) uvidim či mi bude lepšie. Akurat ta dieta je taka že mam poit že možem jesť len zeleninu a ovocie ale ak to pomože tak prečo nie :D

Michal1997

Kedy mam bolesti? Mam asi pocit, že vždy ma to bolí ale citim menšiu uľavu keď sa prechadzam na čerstvom vzduchu alebo vypijem kyslé mlieko. Kyslé mlieko pijem pretože doktorka povedala že mam uživať nejaké probiotiká tak beriem aj tablety ale aj probioticke produkty.

menoto

v tvojom veku velice zriedkavy to ukaz…:)

kedy mas tie bolesti?….

tablety NEUPRAVUJU pH v organizme ale len zvysuju kyslost v zaludku.

Michal1997

Tak neviem bolesť brucha nieje silna ani slaba taka mierna a bolí ma to vždy ráno,večer, pred aj po obede vždy rovnako. Bol som stým na gastro ale tam ma prezrela ultrazvukom odobrala krv ale povedala že všetko je OK, no bolesti neprestali tak som tam zavolal a povedala že mam uživať probiotika. Kupujem si probioticke produkty... bolesť ustupila ale po týždni znovu citim bolesť... už neviem čo mam robiť prosím poradťe fakt sa obavam toho najhoršieho :/

RNG

Bolesti zaludka su aj z nedostatku kyselin, ked nedostatocne silne kyseliny nestacia vykynozit nahodne mikroby na surovom jedle a tieto sa v zaludku rozmnozuju a skodia.
Dokazom nedostatku kyselin v zaludku je kvasenie a pala, co je kvasnymi plynami nasilne otvoreny uzaver medzi zaludkom a pazerakom, kde sa cast obsahu zaludka dostane do pazeraka, ktory popalia aj celkom zriedene zaludocne kyseliny.

Simonqa1

NIE!!!!!!!!!
V tvojom veku je rakovina žalúdka nepravdepodobná.
Bolesť žalúdka môže mať viac príčin:
-stres,
-prekyslený organizmus,
-Helicobacter pylori,
-reakcia na nejaké lieky.

Skús si odsledovať kedy ťa bolí žalúdok (po jedle, pred jedlom), intenzitu a čo ti bolesti zmierni.
Ak máš možnosť kúp si v lekárni ACIDOFIT-šumivé tablety, upravuje ph v organizme.