Energia čo vyžaruješ. Som prázda. Ako vyžarovať tú krásnu energiu?

Príspevok v téme: Energia čo vyžaruješ. Som prázda. Ako vyžarovať tú krásnu energiu?
stokarka

Ahojte.

Videli ste už ženu, muža ktorí o samotnom výzore neboli príliš vyzývavý, avšak sa vám neskutočne páčili, priťahovali vás viac ako čokoľvek iné, nevedeli ste povedať ale čím? Ako keby z nich žiarila istá energia..
Určite každý z vás niekoho takého pozná.

Ja mám však opačný problém, že svojím zovňajškom sa páčim celkom sama sebe, aj iným, samozrejme nie každému, ale iba tak na prvý pohľad. Problém je v tom, že zo mňa tá "energia" nejako nevyžaruje.

Neviem prečo ale v mojom živote je to tak, že ľudia ma vždy chcú spoznať, ale po pár stretnutiach už keď ma spoznajú ako keby som úplne ako vzduch. Či už ide o nové kamarátky, alebo nápadníkov. Som s toho už zúfalá a čoraz viac sa uzatváram do seba.

A čím viac premýšľam o tom, ako sa mám správať, tým je to horšie. Neustále sa kontrolujem, veľa vecí čo by som chcela povedať nepoviem a už ako keby som prestala byť spontánna. Cítim sa skľúčeno a neuvoľnene.

A môj voľný čas? Trávim už len písaním denníčkov o mojom nešťastí, už neviem byť veselá. Načo mi je pekný výzor keď aj tak som vo vnútri...prázdna..
Ako ste na tom vy?

Prosím Vás všetkých, napíšte aspoň čo si o tom myslíte, a skúste mi poradiť, čo mám spraviť aby som bola konečne ŠŤASTNÁ?

Ocením každý názor a radu.

Prosím :(

_meno

ehm :-)
no nieco ta bavi robit vo volnom case, ostatnym prospesne,
....tak si vyberies skolu ktora ta zauci v oblasti
ak ta nebavi robit prace do skoly, je to ekvivalent projektov v praci .. a je jedno ci ta skola nebavi ako 20rocnu ci 40rocnu ...nebavi ta v skutocnosti odbor
najdi zmysel toho co robis kazdodenne a uz duplom veci v skole treba vidiet z vacsej perspektivy ..skola ma naucit systemu, rozdeleni, natlaku, stres ... pretoze z nej maju chodi profici a nie hulacia mladez
samozreme cudzi medzi cudzimi by si to mala tiez tazke :D

Ber to zlahka, najdi viac vyuziti skoly :-))

stokarka

ta kariera, v skole sa mi priliz nedari, a koli skole sa casto trapim, lebo...neda sa citit stastne tak kde sa nedari..

mozno je to zaujmavy problem, a mozno som si ho vsimla len pre to, lebo ma taketo veci fascinuju a zaujmam sa o to :)

_meno

ahoj stokarka

vsetko je energia (bunky, svaly, myslienky, vedomie o svojich schopnostiach, skusenosti, rozmyslanie)..vsetko sa nachadza v tomto svete, akurat vo formach ktore dnesna veda sirokej verejnosti nevie vysvetlit

a o tom to je ... ze len clovek mily, dobrosrdecny co takto zije roky dokaza mat taku aura
a clovek co zije zlobne, ma auru svoju ...
aky zivot si robime, taky mame :-) je to spravodlive, ze co v case budujes ti aj zostava

Tvoj jediny problem je kariera - chyba ti hodnota ktoru budujes, ludia sa ta dopytuju, su ti vdacni, bavi ta to robit, rozpravat sa o tom.
Aspon podla mna by stacila len taka malickost a si spokojna

Mas velku vyhodu ze mas dobre socialne vyzitie.

Inak zaujimavy problem cloveka, ktory je pekny, ale uvedomuje si aj ine hodnoty :-)