Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zhodiť 6kg za 18 dní - surne!

Príspevok v téme: Ako zhodiť 6kg za 18 dní - surne!
zihlavienka

Za 3(!) týždne som pribrala 6kg. Je to asi pre niekoho neuveritelne, ale som po chorobe a takto som nabrala. O 18 dni na svadbu, mam uz mesiac doma saty, do ktorych sa vsak teraz nezmestim! Prosim, poradi niekto co jest aby som sa vratila na povodnu vahu?? Mala som krasnych 49kg pri vyske 150cm a teraz sa citim otrasne! Narastlo mi hlavne brucho, ale aj zadok a stehna.Kto sa ku mne prida? Poradi? Nechcem si kupovat nove saty ale hlavne NECHCEM HLADOVAT :(

Mimka897

Ahoj no ja meriam 169 a vazim 60! Kedysi som vazila 52 a citila som sa super...podla mna dukanova nepomoze proste jedz co chces ale pocitaj si kcal...takych 600 denne a mas to dole hned..len to treba vydrzat

zihlavienka

Mimka a ty tiez chces schudnut 6kg? Aku mas vysku a vahu? No ja by som potrebovala oporu, to ano :( Nejaky jedalnicek hlavne...

zihlavienka

Len ovsene vlocky cely den? :( Biele pecivo ani nejem, toboz nie sladke, ale ta vaha sa ma drzi ako kliest, pijem 2l denne. Este nemozem cvicit, ale od bud.tyzdna uz budem moct len s tym jedlom neviem ako :( Odporucaju mu Dukanovu dietu, pri tej vraj mozem jest kolko chcem, ale len bielkoviny, dalsia kamaratka mi odporucila 3dni jest len ananas, banany, kiwi a hrozno a potom 2 dni neera kuru, vraj budem hladna ako pes ale schudnem za tyzden 3kg, lenze nechcem jojo, neviem :(